Städer

Cities are rich in character and style. Now you can have a unique rendering of an exotic city hanging on your wall. Nordic Design Collective brings to you an exclusive artwork collection of cities and maps. Our selection includes interesting and diverse urban landscapes, ranging from Europe to Asia, that will simply look great on your wall.

Städer

Inredning handlar om så mycket mer än bara färgsättning och möblemang – det är ett utmärkt tillfälle att låta din personliga stil få komma till uttryck. Här hos oss på Nordic Design Collective erbjuder vi inte bara exklusiv skandinavisk design utan även trendiga alster att hänga på väggarna som till exempel våra tavlor & posters på städer. Trenden att göra konst av städer har blomstrat sedan en tid tillbaka och det är idag en av våra mest populära kategorier.

Tavlor och posters på städer ger en speciell känsla till ett rum och ger onekligen betraktaren något intressant att titta på. Många väljer att dekorera sitt hem med gamla kartor över städer eller områden. Andra inreder med trendiga och storslagna storstadsmotiv, oftast med något välbekant monument som staden är känd för. Oavsett smak och stil har du som kund hos oss ett stort utbud att välja bland. I vårt sortiment finns tavlor och posters på städer som passar alla typer av rum, såväl i hemmet som på arbetsplatsen. Vi hoppas du hittar det du söker och att du trivs i vår inspirerande inredningsmiljö.

 

 

Dekorera med dina drömdestinationer eller favoritstäder

 

Hur inreder man egentligen med stadskonst? Det viktigaste är förstås att du utgår från din egen stil när du inreder ditt hem eller din arbetsplats. Låt dig inspireras av dina drömmars stad när du inreder. Här på Nordic Design Collective erbjuds du ett välsorterat utbud av nordisk konst i form av tavlor och posters på städer, områden och platser. Till kontoret kan du med fördel inreda med kreativa och spännande posters på städer, gärna inspirerande storstäder, medan det i hemmets lugna vrå kanske passar bättre med fina retroinspirerade tavlor på kartor eller anrika städer. Dessa skapar en harmonisk miljö.

Du som bor i en modern och liten lägenhet som kanske inte har så mycket väggutrymme kan dekorera praktiskt och trendigt genom att endast använda dig av en enda tavla eller poster i lite större storlek på din favoritstad. Det räcker gott och väl för att ge ett imponerande intryck. Med en snygg och välkomponerad ram till våra tavlor och posters på städer förgylls dina väggar på ett fantastiskt sätt.