Mode & människor

In this category you will find a wide range of artwork featuring people and fashion. Capturing expressions that reveal much more than silence, there are caricatures, illustrations, and hand drawn portraits to choose from. Your home decor will receive an instant facelift when your walls feature artwork from our premium selection.

Mode & människor

Inredning är idag något alltfler väljer att prioritera för att skapa ett trivsamt hem helt i den stil man önskar. Utöver klassiska inredningsdetaljer som färger och möblemang är konst i olika former ett viktigt inslag då det ger en unik känsla till hemmet eller ytan som inreds. Våra tavlor och posters på mode och människor finns i alla möjliga stilar, bland annat lekfulla, grafiska och minimalistiska. Hos oss finns något för alla smaker och för alla olika typer av miljöer.

Verken du hittar hos oss på Nordic Design Collective är samtliga framtagna av talangfulla fotografer, designers, illustratörer och konstnärer och baseras på stilfull skandinavisk formgivning i ny och innovativ tappning. Just våra tavlor & posters på mode och människor har blivit en storfavorit och vi erbjuder unik konst som både inspirerar och förgyller rummet som ska inredas. Våra kreatörer har en otrolig förmåga att både fånga och förmedla ögonblick, detaljer och uttryck i sina verk. Bläddra runt i vårt sortiment för att hitta just de tavlor eller posters som passar dig och ditt hem.

 

 

Inspireras av mode & människor

 

Det är uppenbart att vi människor inspireras av andra människor, så varför inte låta tavlor och posters på mode och människor ge liv åt dina väggar genom olika konstuttryck? Med hjälp av konstverken i Nordic Design Collectives shop kan du som vill inreda ditt hem med en skön retrokänsla hitta en mängd spännande posters och tavlor att dekorera väggarna med. Just den här typen av motiv har blivit en favorit hos många som vill skapa ett hem som är trendigt men samtidigt elegant. Kategorin öppnar upp för ett varierat utbud av motiv, tolkningar och skapelser. Du hittar allt från klassiskt ritade modeillustrationer till uttrycksfulla människomotiv.

Stilrena modeillustrationer har faktiskt haft en stor konstnärlig symbol i alla tider. De vackra silhuetterna och genomtänkta linjerna är fantastiska verk att dekorera alla möjliga typer av kreativa rum med. Tavlor med människor har i sin tur en fantastisk förmåga att förmedla budskap. Detta är något våra duktiga fotografer och illustratörer använt sig av då de skapat sina inspirerande alster inom kategorin. Förutom hem kan även kontor och kreativa arbetsplatser kan med fördel inredas med hjälp av posters och tavlor på mode och människor. I shoppen hittar du lekfulla och unika illustrationer som passar utmärkt till att inspirera omgivningen.