Mat & dryck

Within this category, you will find amazing art prints that feature foods and drinks. The art is influenced heavily by Scandinavian culture and style, and we are proud to offer these prints to you. Hang these prints in the dining area of your home or restaurant, or in the kitchen of your home. Wherever you choose to display them, they are sure to add a wonderful feeling to your eating space.

Mat & dryck

Att det vi äter och dricker fått större betydelse i våra liv är nog ingen nyhet för någon. Vi anpassar numera vår livsstil en hel del utifrån mat och dryck på ett eller annat sätt. Det syns tydligt i och med att dagens enorma utbud har globaliserats explosionsartat. Idag har var och varannan svensk sushi som favoriträtt och vi kan välja och vraka mellan olika utländska vin- och spritsorter. På Nordic Design Collective shop hittar du den här trenden väl representerad i form av stilrena tavlor & posters på mat och dryck från våra fantastiska fotografer, konstnärer, illustratörer och designers.

Här finner du ett aptitligt utbud av alla typer av mat- och dryckmotiv. Hos oss kan du utan minsta problem hitta något som passar just den plats du ska inreda. Alla våra tavlor och posters på mat och dryck är skapade av skandinaviska formgivare som på ett fantastiskt sätt lyckas komponera motiv, stil och material i ett och samma konstverk – alltid med den nordiska designen som utgångspunkt. Våra smakrika motiv passar alldeles utmärkt att hänga upp som serie på väggar, både i hemmet och på offentliga platser som restauranger och barer.

 

 

Inred hemma med mat & dryck

 

Med våra stilfulla tavlor och posters på mat och dryck kan du inreda ditt hem på ett modernt och väldigt trivsamt sätt. Våra stora utbud av motiv ger dig stora valmöjligheter och du kommer utan tvivel att hitta ett konstverk som faller dig i smaken hos oss. Varför inte inreda köksväggarna med inspirerande små tavlor med olika matmotiv? Eller varför inte ställa i ordning en liten hemmagjord barhörna där du dekorerar väggen med ett par av våra eleganta dryckestavlor?

Oavsett hur du väljer att dekorera ditt hem har vi på Nordic Design Collective ett inspirerande utbud av tavlor och posters på mat och dryck som inte bara gör sig bra på restauranger, utan med fördel också kan pryda hemmets väggar. Ta dig tiden att kolla runt i vårt sortiment och hitta de rätta tavlorna för ditt hem.