Illustrationer

Här hittar du illustrerade posters, tavlor och övrig konst från våra fantastiska illustratörer och designers. Letar du efter något att hänga upp på din vägg hemma eller kanske en present har du hittat rätt. Här finns färgglatt, svartvitt, blommor, djur, mode och grafiska mönster. Vissa affischer är handtecknade och andra illustrerade i en dator.

Illustrationer

En illustration är i korta drag en visualiserad bild som bland annat kan skapas i form av skiss, målning eller fotografi. Illustrationer är en typ av tolkning där formgivaren genom konst förmedlar någonting. Det kan vara en illustration som förenklar en text på ett tydligt sätt eller rätt och slätt en bild som förmedlar ett viktigt budskap eller en specifik känsla. Våra illustrationer på Nordic Design Collective är skapade av talangfulla illustratörer som har en otrolig förmåga att fånga känslor och budskap.

Alla tavlor och posters som du hittar i vår shop är noggrant utvalda och som kund ges du möjligheten att välja bland flera spännande och unika illustrationer. I vårt utbud finner du illustrationer skapade på flera olika sätt. En del av våra illustratörer väljer att arbeta i dator medan andra föredrar att skapa med bland annat färg, tusch eller blyerts. Att välja illustrationer som inredningsinslag till ditt hem är inte bara trendigt och roligt – det är även ett prisvärt alternativ för dig som vill förgylla dina väggar med unik konst. Den här typen av tavlor och posters passar dessutom utmärkt som present till någon du tycker om.

 

 

Våga blanda stilrena och fantasifulla illustrationer

 

Det är svårt att inte bli inspirerad när man bläddrar igenom Nordic Design Collectives varierade utbud av illustrationskonst och det är ett sant nöje att upptäcka våra nordiska illustratörers spännande stilar. Vi erbjuder allt från stilfulla illustrationer med en visuellt minimalistisk känsla till mer alternativa och lekfulla verk. Även om du självklart ska utgå från din personliga smak är ett litet tips att våga ta ut svängarna i ditt inredande. Ett smart sätt att ge liv åt dina rum och väggar är att blanda illustrationsstilar på lite olika sätt. Varför inte dekorera några väggar med färgglada, digitaliserade illustrationer som representerar grafik och mönster medan du väljer klassiskt handgjorda illustrationer i svartvita kontraster till en annan vägg? Låt inspirationen flöda vilt och låt oss på Nordic Design Collective hjälpa dig att ge en personlig touch till ditt hem. Hitta dina favoriter i vårt breda sortiment och inred ditt hem med fantasifulla illustrationer. De verk du finner hos oss finns oftast i ett begränsat antal, vilket gör att du får ett unikt tillskott till ditt hem.