Fotokonst

Här hittar du posters från våra duktiga fotografer. Analoga polaroid bilder och bildbehandlade motiv. Härliga fotografier av natur, djur, människor, storstäder, vackra miljöer samt fotomontage.

Fotokonst

När det kommer till inredning och design har fotokonst vuxit till sig enormt den senaste tiden och är idag ett modernt inslag i mångas hem. Det kan bland annat ses på kreativa kontor och i trendriktiga hem. Fotokonst erbjuder otroliga möjligheter vid inredning och dekoration. Tack vare variation i färg, stil och framtagningssätt kan du enkelt skapa kontraster och spännande visuella effekter.

Här hos Nordic Design Collective hittar du all typ av fotokonst på ett och samma ställe. Vi väljer noggrant ut all fotokonst du hittar i vår shop. Våra otroligt duktiga fotografer och illustratörer har en imponerande förmåga att bibehålla den nordiska känslan för minimalistisk design samtidigt som all konst innehåller både innovation och lite kittlande provokation. Du kan välja mellan allt från analoga polaroidbilder till kreativa fotomontage och bildbehandlade motiv. Det finns med andra ord något som passar alla rum, såväl i hemmet som på arbetsplatsen. Flertalet verk av den fotokonst vi erbjuder på shoppen finns endast i en begränsad upplaga, vilket gör postern eller tavlan ännu mer unik.

 

 

Inred med fotokonst

Förr brukade inte fotokonst anses tillhöra konstscenen på samma sätt som idag. På den tiden handlade exklusiv konst mestadels om avancerade oljemålningar eller diffusa akvareller. Nu för tiden har dock konstscenen välkomnat alternativa former och fotokonst är en av dessa som vuxit sig stark – både i gallerier och i hemmen. En av de stora fördelarna med fotokonst är det bra priset för ett verk. Det behöver inte vara dyrt att inreda ditt hem med vacker konst.

Just nu pågår en het trend inom fotokonst där man använder sig av trendiga modebilder. Många föredrar även att inreda med lite större foton för att ge väggen liv på ett mer kraftfullt sätt. På Nordic Design Collective har du fördelen att kunna välja mellan fotokonst skapad av olika fotografer och illustratörer. Detta gör att du som kund inte bara kan välja det du tycker mest om, utan även kan inspireras att våga ta ut svängarna mer än du tidigare gjort. Ett tips när du inreder med fotokonst är att fokusera på din personliga stil men samtidigt blanda in trendiga inslag. Det kan handla om allt från att blanda stora och små alster fotokonst till att pryda väggar med både svartvita och färgglada motiv.