Djur & natur

Djur & natur

Våra duktiga konstnärer, fotografer, illustratörer och designers har en otrolig förmåga att fånga och förmedla naturens skönhet i sina verk. Välj bland unikt framtagna tavlor och posters med djur- och naturmotiv som passar i just ditt hem. Hos oss på Nordic Design Collective hittar du ett varierat utbud av motiv för att alla våra kunder ska kunna hitta något de gillar. Här finns allt från vackra landskapsmotiv till unika fotografier på djur och natur. Våra tavlor och posters finns i olika prisklasser då vi alltid försöker se till att det finns något för alla. Dessutom gör vår smidiga sökfunktion att du enkelt kan sortera ditt letande efter pris.

Tavlor & posters med djur och natur som motiv är utmärkta presenter till någon man tycker mycket om. Djur och natur har en förmåga att förmedla ett behagligt lugn och harmoni, även om verket i sig har en lite tuffare ton eller råa konturer. Vi har även mer lekfulla motiv som passar fint i barnens rum.

 

 

Inred med djur och natur

 

Att dekorera ditt hem med vackra tavlor och posters med djur och natur är ett utmärkt sätt för att ge en personlig känsla till ett rum. Med djur- och naturkonst på väggarna ger du rummet en identitet och besökaren kan genom att bara stiga in i ditt hem få en känsla av din personliga stil. Vårt skandinaviska konstspråk präglas ofta av nedtonade färgskalor med skarpa, lite oväntade effekter och influenser – en stil som du med fördel kan använda dig av på många sätt i ditt inredande. Det tillåter ganska mycket variation i rummen. Man kan exempelvis blanda skalor och nyanser och låta olika landskapsmotiv ställas i kontrast mot varandra. Ett annat hett tips är att inreda med tavlor och posters med djur tolkade på olika spännande sätt. Att inreda med variation väcker nyfikenhet och ger liv till inredningen i sin helhet.

Den senaste tiden har även inredning på arbetsplatser blivit populärt och många företag lägger ned både tid och pengar på att få till det lilla extra på kontoret. Våra tavlor och posters med djur- och naturmotiv passar alldeles utmärkt till den här typen av inredning då vårt utbud bjuder på stor variation både när det gäller storlekar, stil och konstform.