Barntavlor

Under barnposters hittar du konst och illustration med färgglada motiv som passar perfekt i ett barnrum. Du hittar glada motiv på djur och motiv av lärande slag som alfabetets ABC, siffror och rymden.

Barntavlor - trivsel och stil i barnrummet

Ofta tänker vi att det är vuxna som ägnar sig åt tavlor och konst. Barnen brukar vi inte inkludera i det här sammanhanget, men där underskattar vi dem. Tänk på hur ett barn fullständigt uppslukad kan stå framför en tavla och fundera över vad den ska föreställa och hur man ska förstå den. Ett barns första teckningar kan vi vuxna inte tyda, medan de abstrakta krumelurerna är självklara för den unga konstnären. Vår förståelse av konst har vi uppfostrats till genom årens lopp, men ett barns blick är fullständigt öppen och upptäcker ofta mer i bilden än vad vi gör vuxna. Det är den här nyfikenheten i seendet som barntavlor vill möta upp. Även konst för vuxna skulle intressera ett barn, men där ligger svårigheten i att sålla bort det som är skrämmande eller opassande. Konst för vuxna är ofta någonting främmande och svårbegripligt, medan barntavlor bjuder in barnen att delta i bildens värld inom deras egna begreppsramar. Man inbillar sig lätt att barn har en viss smak och vuxna en helt annan, men så måste det inte vara. Våra nordiska formgivare skapar vackra och humoristiska barntavlor som tilltalar både vuxna och barn. Motiven talar för sig själva genom ett bildspråk som alla kan förstå.

Nytt tänk för barntavlor i nordisk stil och form

Nordic Design Collective har ett stort utbud av barntavlor med nordisk prägel som är så stilrena och eleganta att de passar i hela hemmet. Dessa barntavlor är skapade av skickliga formgivare och konstnärer, tryckta på utmärkt papper och till del signerade. Trivseln blir större när snygga alster pryder väggarna, hur stökiga golvregionerna av och till än må vara. Den beryktade nordiska designkänslan manifesterar sig i barntavlornas enkelhet och överraskar genom smakfulla motiv. Om du känner dig manad till ytterligare förändringar i hemmet så har vi goda idéer och fantastiska produkter i unik nordisk design. En sval och lätt bomullspläd ledigt utlagd på en säng eller soffa kan få ett helt rum att harmoniera. Med en sådan textil kan du matcha en vacker färgnyans i en barntavla, eller kontrastera mot den med ett överraskande färgval. Att byta kuddfodral är ett annat litet ingrepp med stor effekt. Vi erbjuder spännande möjligheter i fantastiska mönster, färger och format. Fräscha kuddfodral förnyar snabbt och lätt ditt hem, och dessutom med bekvämlighetsfaktor. Vi satsar på utmärkt kvalité i kombination med modern, nordisk design.