TAVLOR & POSTERS

TAVLOR & POSTERS

Här hittar du produkter från våra fantastiska fotografer, illustratörer, designer och konstnärer. Vi har personliga tavlor och posters, illustrationer och posters för både vuxna och barn. Lekfulla, stiliga, färgglada, grafiska, fantasifulla - här hittar du något för alla tillfällen, smaker och åldrar. Vi vågar lova att du hittar något här oavsett vem du köper en present till.

Tavlor och posters – konst i sin bästa form

I alla tider har vi människor velat pryda väggarna i hemmet med vackra målningar och tavlor. Det bästa är att alla kan hitta något som passar, oavsett stil och smak. När det kommer till nordisk formgivning finns det ett fantastiskt utbud. Det är inte konstigt att svenska och nordiska alster är uppskattade runt om hela världen. Det unika perspektivet i den nordiska designtraditionen har en okonstlad skönhet. Vi på Nordic Design Collective låter dig ta del av denna fantastiska värld. Här möter du nordisk konst från fantastiska konstnärer, fotografer, illustratörer och designers. Det är personliga tavlor och posters för dig som har fallit hals över huvud för det skandinaviska bildspråket. Oavsett om du gillar minimalistiska, grafiska, eleganta eller fantasifulla tavlor och posters finns det något för dig i sortimentet. Se till att dra nytta av denna mångfald av motiv och gör ditt hem inspirerande med hjälp av härliga målningar och tryck. Du kan med ny spännande konst på väggarna förändra hela känslan av ditt hem. Det är en inredningsdetalj som på ett enkelt sätt låter dig förmedla din personlighet och stil.

Gör ditt hem mer personligt

Upptäck vårt stora utbud av vackra och unika tavlor och posters som du inte hittar någon annanstans. Du som uppskattar att vara ensam om dina inredningsdetaljer och vill stödja nordiska designers har hittat helt rätt. Passa på att pryda flera väggar åt gången och skapa ett härligt hem fyllt med vacker konst. I vårt härliga utbud hittar du något för alla väggar i hemmet. Du kan se alla motiv utifrån kategori vilket underlättar att hitta de tavlor och posters som just du gillar. Passa också på att ta en titt på övrig inredning i butiken för att hitta matchande detaljer som också går i nordisk design. Dina nya tavlor och posters skickas sedan direkt hem till dig så att du kan hänga upp dem på väggen och se vilken stor förändring det blir. Ett alternativ till att hänga din konst på väggen är att rama in dina tavlor och posters för att ställa dem på en hylla. Det ger mer djup i rummet och sätter fokus på de motiv du valt.