Svartvita posters

Svartvita tavlor

Vår samlingsplats för nordiska formgivare, Nordic Design Collective, erbjuder stilrena svartvita tavlor från ett flertal olika duktiga fotografer och illustratörer. Smycka dina väggar med unik konst eller ge som present till någon när du vill ge något personligt och speciellt som inte finns överallt. Alla produkter tillverkas med passion och hårt arbete.

Allt från minimalistiska illustrationer till naturmotiv

Här på Nordic Design Collective erbjuder vi ett stort sortiment av stilrena tavlor från duktiga konstnärer, illustratörer och fotografer. Du som vill som skapa en personlig stil i hemmet med vacker konst på väggarna är välkommen att inspireras bland vår mångfald av nordiska formgivares verk. Vare sig du vill ha skarpa linjer, reproduktioner av mjuka akvarellmålningar eller fantasifulla motiv finns allt i vårt sortiment. Du hittar även tavlor för barnrummet med allt från tänkvärda ord till djurmotiv. Materialen som används är bland annat canvas och högkvalitativt fotopapper. Vi fungerar som en samlingsplats för duktiga nordiska formgivare, gemensamt för oss alla inom Nordic Design Collective är att vi har en stor passion för vårt arbete och känner en gränslös kärlek för konst och formgivning. Bakom alla produkter ligger hårt arbete och de formgivare som är knutna till oss är omsorgsfullt utvalda. Vill du också stödja den nordiska konsten och samtidigt pryda ditt hem med unika alster har du hittat rätt.

Personliga tavlor som gåvor

Om du föredrar att ge personliga presenter med en välavvägd tanke bakom istället för att shoppa massproducerade ting har vi massor av produkter att erbjuda dig. Unik konst uppskattas av de flesta och hos oss hittar du ett stort sortiment av grafiska minimalistiska illustrationer i svart-vitt likaväl som effektfulla och romantiska posters för bröllopspar. Ni finner även doptavlor som blir ett minne för livet. Som dekoration av hemmet spelar väggarna en stor roll. Vacker konst kan förvandla ditt hem och med unikt framtagna verk i nordisk design blir ditt hem personligt och levande. Ta en titt i vårt stora urval och hitta det som passar dig och ditt liv. Låt hemmet bli en del av din personlighet och välj de tavlor som du känner talar till dig. Många av våra posters kan man även få som vykort. Dessa kan ramas in till att ha som tavlor eller användas som vackra gratulationskort.

Välj det personliga och unika

Nordic Design Collective erbjuder stilrena och snygga tavlor i svartvitt från flera olika nordiska konstnärer och fotografer. Du hittar flera olika stilar, här finns garanterat något för alla smakriktningar. Välj det personliga och unika genom att beställa från nyetablerade och duktiga nordiska formgivare. Vid beställningar över 400 kronor får du fri frakt.