smyckeset

Här hittar du smyckeset där armband, örhängen och halsband är matchande. Materialen är varierande från silver till nickelfria metaller med detaljer av koppar, trä, pärlor och porslin.

Smyckeset

Ett smycke är så mycket mer än bara en liten detalj, det är ett fantastiskt komplement för hela din personliga stil – oavsett om du är man eller kvinna. Många gillar att bära smycken men långt ifrån alla vet hur de matchar sina smycken. Halsband, armband och örhängen i matchande stil är en stor trend och man kan se mer och mer hur dagens modeikoner använder sig av smyckeset för att fullända sin look. I den här kategorin har vi samlat smyckeset från skandinaviska formgivare och därmed gjort det lätt för dig att matcha dina smycken.

De oerhört duktiga formgivarna som designat de smyckeset du finner i vårt sortiment erbjuder fantastiska skapelser i form av trendiga och stilfulla smyckeset av olika material och i olika stilar. Den nordiska minimalistiska känslan återspeglas i alla smycken och det märks vid blotta åsynen att alla våra kreationer i shoppen är framtagna med stor passion och noggrannhet. För den som vill ge bort en present är våra olika smyckeset den perfekta gåvan. Du har ett fint utbud att välja bland och de olika stilarna gör att du utan problem kan hitta något som faller dig i smaken.

 

 

Komplettera looken med matchande smycken

 

Unika och stilrena smyckeset med armband, halsband och örhängen i matchande färg, material och stil är utmärkta för dig som vill ge något extra till din personliga stil. Våra snygga smyckeset tillför så mycket mer till din stil – de lyfter upp dina plagg och kan få en enklare outfit att se riktigt välgenomtänkt ut. Enkla kontorsplagg som skjortor och blusar kan enkelt piffas till med ett snyggt smyckeset medan en festlig klänning kan tonas ned med ett stilfullt smyckeset i rätt material och färg.

Hos oss på Nordic Design Collective hittar du som kund handgjorda smyckeset som samtliga är framtagna av oerhört duktiga formgivare. De har i sitt kreativa arbete utgått från klassisk skandinavisk design som förmedlas i en innovativ och nytänkande anda. Bläddra runt i vår härliga oas av vackra smyckeset och låt din stil inspireras av alla vackra detaljer och trender. Här hittar du välgjorda och detaljrika smyckeset i allt från nickelfria metaller och silver till smycken med detaljer i trä, pärlor, porslin och koppar.