ringar

Här hittar du ringar från duktiga formgivare och smyckesdesigners. Vi har ringar i bland annat silver, brons och koppar med färggranna detaljer av glas, porslin och andra metaller. Varför inte en tvåfingersring?

Ringar

Smycken är en outsinlig källa till inspiration och glädje. Här hittar du resolut moderna ringar med en nordisk touch som passar en individuell stil. Med väl övervägd design och fina detaljer blir de pricken över i som ger din stil en personlig finish. Det fina med ringar är att de är vackra i ensamt majestät likaväl som tillsammans med andra smycken. De låter dig mixa och matcha fram det uttryck du vill förmedla beroende på tillfälle och sinnesstämning. Låt några väl utvalda ringar accentuera din stil, trots att en ring är liten gör den stor skillnad.

Våra ringar är framtagna i tidlösa material som silver, koppar och brons. Om du gillar ny spännande nordisk design är vi övertygade att du kommer hitta det du söker hos oss. Vi brinner för lokal och unik design och samarbetar med spännande nya formgivare och designers från de nordiska länderna. Vi har ett ständigt uppdaterat utbud så att du ofta kan botanisera bland nyheter och hålla dig à jour om de senaste trenderna.

 

 

Fina material och detaljer som sticker ut

 

De smycken du hittar här på vår marknadsplats har en nordiskt stilren look, en look som varje designer kryddar med sina egna influenser, idéer och unika historia. Här hittar du ringar i klassiska och moderna material, alla i snygg design. Alla ringar har sin egen tvist och uttryck som passar för ett hektiskt vardagsliv liksom till mer uppklädda tillfällen. Det är ringar som kan följa med från en fullspäckad dag på kontoret till kvällens uteliv. Hos oss finner du såväl silverringar och guldringar i stilren design som lekfulla och grafiska ringar i spännande material som plast och trä.

I vårt utbud hittar du ringar med unika, snygga och roliga detaljer. Det kan vara återvunna bitar av porslin, skulpterade små figurer, instansad text eller ingraverade detaljer. Intressanta kontraster och spännande design uppstår när en och samma ring är skapad av olika material.

Vi har som ambition att erbjuda nordisk design när den är som bäst. Vi arbetar för att stödja småskalig design, för att skickliga formgivare och entreprenörer ska få chansen att synas och nå ut. Vi är också en marknadsplats som vill inspirera, när du klickar dig runt hos oss lär du dig mer framtidens nordiska designlöften och deras arbete.