andra smycken

I denna kategori hittar du manschettknappar, piercingsmycken och earcuffs. De är tillverkade av olika material som silver och nickelfria metaller.

Piercingsmycken & Övriga smycken

Skandinavisk formgivning och design ligger i täten när det gäller både kvalitet, funktion och innovation. Här på Nordic Design Collectives är det duktiga formgivare som lagt grunden för vårt fantastiska utbud av skandinaviska piercingsmycken och övriga smycken i olika stilar och material. Du hittar allt från snygga piercingsmycken i stilrent silver, brons och nickelfria metaller till trendiga så kallade ear cuffs och exklusiva manschettknappar till skjortan.

Vi fokuserar på nordisk design och alla smycken du hittar här i vår shop är framtagna av skandinaviska formgivare som baserar sitt kreativa arbete på noggrannhet, kvalitet och innovation. Nordic Design Collective erbjuder ett varierat utbud av piercingsmycken och övriga smycken för alla smaker och stilar. Den gemensamma nämnaren är att alla produkter andas stilfullhet och kvalitet, vilket är precis vad den skandinaviska designen i stora drag handlar om.

 

 

Investera i innovativ och kvalitativ design

 

Skandinavisk design har idag en hög trendfaktor, något man bland annat på det stora intresset för nordisk formgivning runt om i världen. Våra egna smyckesdesigners här på Nordic Design Collective är med sina unika och i flera fall konstnärliga skapelser ett starkt bevis för att nordisk design är mer än bara vanlig klassisk formgivning. Precis som inom andra kategorier varierar trender inom piercingsmycken och övriga smycken med tiden. Något som däremot tycks vara en tidlös trend är just den tidigare nämnda kvaliteten när det kommer till piercingmaterial. Piercingsmycken som har en genomtänkt, välarbetad och funktionell design är inte bara vackrare när de bärs, utan ger även smycket ett mervärde i sig då de både håller längre och sitter bra.

Nytänkande när det gäller material, framför allt i piercingsmycken, har blivit populärt. Detta är något många av våra formgivare med glädje använder sig av i sitt dagliga arbete. Här i shoppen hittar du spännande smycken gjorda i olika och annorlunda material. De är dock alltid framtagna med noggrannhet och ett medvetet hygientänk. Övriga smycken som till exempel handgjorda manschettknappar i en imponerande mix av material följer också den nämnda material- och kvalitetstrenden. Glöm inte att denna typ av smycken även kan vara en utmärkt present till någon du tycker om!