örhängen

Här hittar du både örhängen på stift och hängande från våra talangfulla formgivare. Materialen är varierande från silver till nickelfria metaller med detaljer av koppar, trä, plexiglas och porslin.

Örhängen

Skandinavisk design med sitt stilrena formspråk och sina trendriktiga detaljer anses vara bland det mest exklusiva i sin genre. Den har dessutom gjort sig känd för att bestå av skapelser och produkter som är väldigt genomtänkta och framför allt noggrant utformade av duktiga kreatörer. De nordiska formgivare vars smycken du hittar hos oss på Nordic Design Collective har en enastående förmåga att skapa kvalitetssmycken av olika material med en innovativ känsla och en väldigt inspirerande design.

Handgjorda örhängen från Nordic Design Collective är utmärkta smycken för alla tillfällen och fungerar som ett perfekt komplement för dig som vill piffa upp din stil med en personlig detalj. Våra unika, särskilt utvalda örhängen i silver lyser inte bara upp din stil – de förmedlar även ett konstnärligt budskap tack vare formgivarnas fenomenala förmåga att lyckas synka material, form och detaljer i en enda skapelse. Alla våra örhängen andas skandinavisk minimalistkänsla och de nytänkande trenddetaljerna i varje smycke och kreation ger en känsla av tidsrätt mode och modernt trendfokus.

 

 

Få till stilen med våra örhängen

 

Hos Nordic Design Collective finner du ett stort och varierat utbud av unika och exklusiva örhängen för alla tillfällen. Här hittar du handgjorda örhängen i silver som funkar utmärkt att ge bort i present eller som en fin liten gåva till dig själv. Du hittar dessutom våra örhängen i alla möjliga stilar – på stift eller hängande och självklart med genomtänkta unika designdetaljer av koppar, plexiglas, porslin och trä. Bläddra dig fram i vår oas av vackra örhängen och låt varje enskild design inspirera dig när du skapar din personliga stil.

Vi som jobbar på Nordic Design Collective strävar efter att kunna erbjuda dig som kund ett varierat utbud när det gäller priser på våra smycken. Hos oss finns alltid något som passar det du söker då vi har örhängen i alla olika prisklasser. Vi erbjuder även produkter som är mer än bara ett smycke – alla örhängen i vårt sortiment är skapade med tanke, känsla och stor passion. Varje design är noga genomtänkt och utvald för att du ska kunna välja från det allra bästa utbudet. En del av våra örhängen i silver finns dessutom endast i få exemplar, vilket ger dig chansen att bli ägare till ett par mycket unika örhängen.