personliga smycken

Ett personligt smycke är en unik present! I denna kategori hittar du smycken armband, halsband, ringar och manschettknappar som kan personaliseras. Här hittar du den perfekta presenten till både kvinnor och män som gillar att uttrycka sin personlighet med smycken och accessoarer.

Namnhalsband & namnsmycken

Det är inte bara Carrie från Sex and the City som valt att bära ett namnhalsband – idag är det ett väldigt populärt inslag oavsett vilken stil man har. Det har helt enkelt blivit ett perfekt sätt för både män och kvinnor att uttrycka personlighet med hjälp av smycken. De skandinaviska formgivare som finns representerade på Nordic Design Collective har tagit fram vackra namnsmycken i olika stilar och alla med sin unika charm. Ett personligt namnsmycke från oss är en fin gåva att ge bort till någon man tycker om. Alla smycken förmedlar den klassiska känslan av stilren skandinavisk design med fantastiskt genomtänkta detaljer.

Hos oss kan du välja bland namnhalsband med allt från enkla, nätta och stilfulla hängen till namnhalsband med större, detaljrika hängen. Vi har även vackra namnsmycken i form av armband, ringar och manschettknappar som kan göras personliga utifrån din önskan. Oavsett om smycket är till en nära vän, dig själv eller din käresta kan du hos oss hitta något som faller dig i smaken. Din personliga detalj gör dessutom smycket i sig till en unik och oerhört värdefull ägodel. Vårt stora utbud på namnsmycken gör det både enkelt och inspirerande att välja ut ditt namnhalsband. De talangfulla formgivarna vars smycken du hittar hos oss arbetar med olika typer av material. Du kan därför hitta smycken i allt från silver till detaljer i trä och koppar.

 

 

Föreviga kärlek genom namnhalsband & namnsmycken

 

Personliga namnsmycken med ett ingraverat namn på hänget ger ett mervärde till smycket i sig och de kan förstärka redan starka band. Det finns många olika sätt att använda namnsmycken på. Den kärlek du känner till ditt barn kan på ett vackert och betydelsefullt sätt förmedlas genom att gravera barnets namn på hänget till ett namnhalsband samtidigt som starka vänskapsband kan förevigas genom graverade namnsmycken. Ett personligt namnhalsband är även en fin gåva att ge sig själv. Oavsett om du väljer att ingravera ditt eget eller någon annans namn på smycket kommer det dig nära inpå. Ett namnsmycke från Nordic Design Collective ger dig mycket för pengarna. De vackra skapelserna och din personliga gravering är det optimala komplementet til en personlig och genuin stil.