manschettknappar & broscher

I denna kategori hittar du manschettknappar och broscher att pryda din outfit med. Du hittar både pins och klassiska stiftbroscher från våra talangfulla formgivare.

Manschettknappar & broscher

Det är många gånger de små detaljerna som hjälper till att fullända helheten. Din personliga stil kan piffas upp rejält med våra stilrena och detaljrika manschettknappar och broscher. De fungerar som utmärkta komplement för att skapa en unik och smakfull stil för både män och kvinnor.

Vi på Nordic Design Collective erbjuder dig ett stort utbud av handgjorda manschettknappar i varierande stilar samt av flera olika material. De skandinaviska formgivarna skapar sina fantastiska alster med passion och genuin inlevelse. Precis som med övrig skandinavisk design är kvalitet A och O när det gäller produkterna i vår shop. Alla broscher och manschettknappar du hittar hos oss förmedlar både fantastisk innovation och stor noggrannhet. Dessutom ger dessa stilsäkra kreationer en enorm trendkänsla.

 

 

Trendiga manschettknappar & broscher i vardagen

 

Våga göra din stil ännu mer personlig genom att välja manschettknappar till skjortan eller broscher till blusen. Våra handgjorda manschettknappar är helt klart ett måste i var mans garderob – oavsett om de används till jobbet, till festen eller till det egna bröllopet. Är du en moderiktig kvinna får du inte missa våra unika broscher. Att till exempel sätta mindre pins och broscher på hatten eller jackans krage är en tidlös trend som aldrig kan gå fel.

Oavsett stil och smak hittar du ett brett utbud hos oss på Nordic Design Collective. I vårt sortiment finns både klassiska stiftbroscher och enklare pins i alla möjliga former och stilar. Både manschettknappar och broscher går dessutom att hitta i olika typer av material. Detta är en fördel både för dig som letar efter en speciell typ av design och för dig som är allergisk mot vissa material.

Bläddra gärna runt i vårt sortiment av manschettknappar och broscher för att hitta något som faller just dig i smaken. Här finns massor av spännande smycken att förälska sig i. Kom ihåg att vi på Nordic Design Collective enbart erbjuder unika och äkta produkter. Det är med andra ord mycket möjligt att produkten du väljer endast tillverkats i en mindre upplaga. Ett sådant smycke känns naturligtvis speciellt att bära på många sätt. Det ger smycket än mer exklusivitet och genuinitet, vilket i sin tur förgyller din personliga stil och vardag.