halsband

Här hittar du halsband från våra talangfulla formgivare. Vi har smycken i silver och koppar med hängen i olika material som porslin, läder, plast och metall. I den här kategorin hittar du den perfekta presenten till både kvinnor och män som gillar halsband och accessoarer.

Halsband

Man tror att människan har smyckat sig med halsband i alla tider, de har burits som statussymbol och lyckobringare. Med dagens moderna tillverkningsmetoder och material är möjligheterna att skapa unika och innovativa halsband stora. Det är möjligheter som de formgivare och designers som du finner här hos Nordic Design Collective tar tillvara på. Våra halsband kombinerar det unika och moderna med spännande design. Resultatet är halsband som ger din stil en personlig touch.

Våra vackra smycken är tillverkade med stor hantverksskicklighet och ett gediget kunnande. Hos oss hittar du halsband som vittnar om formgivarens öga för form och passion för skapandeprocessen. I vårt utbud finner du såväl silverhalsband och mässingshalsband, som halsband i material som koppar, trä och garvat läder. Det är halsband som har det lilla extra tack vare ett stilrent formspråk och fina detaljer. Vi samarbetar både med etablerade och nya nordiska formgivare och designers. De är alla noga utvalda för sin hantverksskicklighet och stora passion.

 

 

Halsband för alla tillfällen och stilar

Oavsett om du söker ett halsband med attityd och ett självsäkert uttryck eller ett diskret halsband i ren och enkel design så hittar du det hos oss. I vårt utbud finner du halsband som både är snygga att bära som de är och fina att kombinera med andra halsband och smycken som du redan har i din ägo.

Det hävdas ofta att vissa halsband lämpar sig bättre vid speciella tillfällen än andra. Visst, kanske ett mindre halsband känns lagom under arbetstid och ett stort, maffigt halsband helt rätt till uppklädda tillfällen, men halsband understryker först och främst en personlig stil. Glad och lekfull design sätter färg på vardagen, liksom ett fint designat enkelt smycke kan kännas helrätt till festkläderna. Låt dig inspireras av våra smycken för att matcha din personliga stil på allra bästa sätt.

Nordic Design Collective är marknadsplatsen där du hittar det senaste inom nordisk design. När du handlar ett halsband, eller en annan produkt ur vårt sortiment, stöder du samtidigt lokala formgivare och designers. Våra produkter skapas av entreprenörer och vi stöttar dem i deras arbete att nå ut till så många som möjligt. Vi är övertygade om att den som brinner för nordisk design finner vårt utbud lockande och inspirerande.