armband

Här hittar du armband från några av våra duktiga formgivare. Vi har smycken i silver, koppar, mässing och läder med detaljer i porslin, läder, plast och metaller. I den här kategorin hittar du den perfekta presenten till både kvinnor och män som gillar att uttrycka sin personlighet med accessoarer.

Armband

Här hittar du snygga armband som är tillverkade av duktiga nordiska formgivare, designers och guldsmeder. Våra armband är unikt formgivna smycken för dig som söker personliga och stilfulla accessoarer. Hos oss hittar du armband som produceras i liten skala i utmärkt design. Det är smycken som kombinerar småskalighet och den goda designens exklusivitet med humana priser.

Det var på 1960-talet som tillverkningen av det moderna, personliga smyckemodet tog sitt avstamp. Man influerades från andra konstformer och började ta in nya material i smyckestillverkningen, samtidigt som de traditionella materialen och metoderna levde kvar. Idag fortsätter formgivare och designers att blanda traditionell hantverksskicklighet med spännande material och influenser. I vårt utbud hittar du armband i silver, mässing, läder och textil. Många av armbanden är unisex och passar utmärkt som en present till den som gillar design och ett stilsäkert uttryck.

 

 

Från det minimalistiskt stilrena till lekfullt utmanande former

 

Nordic Design Collective stödjer lokalt hantverk och unik design. Vi vill verka för att få ut nordisk design till så många som möjligt. Våra designers och formgivare är noga utvalda entreprenörer som, liksom oss, brinner för god design. De skapar smycken med en personlig touch med betoning på form, material och fina detaljer. Det är armband som är snygga att bära var för sig eller tillsammans med andra smycken.

Våra armband berättar en historia. Oavsett om du söker geometriska former med ett minimalistiskt uttryck eller spännande material och utmanande design så hittar du ett armband hos oss. I vårt utbud hittar du armband med stilrena detaljer, ett fantasifullt formspråk och uppfinningsrik design. Det är smycken som kan matchas till en personlig stil för att förstärka ditt individuella uttryck.

För den som gillar ett hållbart mode är det lätt att hitta en ny favorit bland våra produkter. Vi satsar på väldesignade hantverk i hög kvalitet. Vi håller dig gärna uppdaterad om det senaste inom nordisk design. Vi är ständigt på jakt efter spännande och vackert formgivna produkter och aktualiserar ofta vårt sortiment. Titta in hos oss och låt dig inspireras av vårt fina utbud och galleri. Vi är övertygade om att du kommer att hitta design som lyfter och hemmet och smycken som blir pricken över i när de matchas med din personliga stil.