SMYCKEN

Unika smycken med personlig touch till både kvinnor och män. Här hittar du både halsband, armband, örhängen och annat i material som silver, porslin, mässing, mm.

Smycken

Man tror att människan smyckat sig i alla tider. Smycken har genom historien använts som såväl statussymbol som för påstådda magiska krafter. Idag älskas smycken främst för sin dekorativa förmåga och sina oändliga möjligheter för att understryka en personlig stil. Smycken är också starkt förknippade med känslor och symbolik. Ett väl utvalt smycke är en uppskattad present och ett fint minne av en högtid eller ett speciellt tillfälle.

Här hos Nordic Design Collective värnar vi om hantverksskicklighet och design. Hos oss hittar du unika smycken online. De är tillverkade av nordiska formgivare, guldsmeder och designers som lägger ner passion och hjärta i sina verk. De är fint formgivna halsband, armband, ringar, örhängen och andra smycken. Våra smyckesdesigners arbetar med fina material som silver, brons, porslin, plast och mässing. Gemensamt för de smycken du hittar hos oss är att de berättar en alldeles egen historia. Ta en titt i Nordic Design Collectives utbud, oavsett om du letar efter ett lite mer vågat statement-smycke eller ett diskret smycke att känna dig fin i kan du hitta just det du letar efter.

 

 

Grafisk lekfullhet och nordiskt stilren elegans

 

Inga accessoarer är så personliga och säger så mycket som personen som bär dem som smycken. Hos oss hittar du smycken att fullända en personlig stil med. Oavsett om du söker lekfulla smycken med surrealistiska inslag eller stilrena smycken i en ren design kan du finna det du söker i vårt sortiment. Vi värnar om småskalig och kvalitativ design, här är du säker på att hitta originella smycken som inte alla andra har. Gemensamt för de produkter du hittar hos oss är att de finns en tanke och en idé bakom designen. Våra designers är passionerade i sitt hantverk. De tillverkar handgjorda och moderna smycken för den designintresserade. De arbetar med stor yrkesskicklighet och hämtar sin inspiration från källor som natur, städer och platser.

I vårt utbud kan du botanisera bland smycken att bära vid alla tillfällen. Kanske söker du vågade statement-smycken eller en grafisk look? Eller letar du efter små, vackert skulpterade konstverk att bära runt halsen, armen eller i öronen? Alla våra smycken är unika, titta igenom våra olika kategorier, låt dig inspireras och lyft fram din personlighet.