BLI EN DEL AV NORDIC DESIGN COLLECTIVE

Målet med Nordic Design Collective är att stödja nya och spännande formgivare, samtidigt som vi hjälper kunder över hela världen att hitta nya och fantastiska designprodukter.

Genom att vara en del av Nordic Design Collective når du ut till fler kunder genom vår webbutik där vi säljer dina produkter mot provision. Det är lätt att uppdatera din butik och du behöver inte tänka på teknik, betallösningar, kundtjänst eller marknadsföring - allt det tar vi hand om åt dig.

Vi arbetar dessutom med PR och marknadsföring av dig och dina produkter på Nordic Design Collective, för att öka genomslaget och nå ut till fler.

Du får även tillgång till ett stort nätverk av ambitiösa och talangfulla formgivare som du kan utbyta erfarenheter med.

Vi jobbar med en stark passion för god design och entreprenörskap, och i att skapa livskraftiga och långsiktiga företag. Våra mål och värderingar har vi formulerat i vårt Manifest

HUR FUNGERAR DET?

1. Ansök om medlemskap 
Du ansöker om medlemskap via ett formulär här på hemsidan och får svar inom ungefär en vecka.

2. Lägg upp produkter 
När din ansökan är godkänd och ditt konto är öppnat lägger du själv upp dina produkter, anger ditt pris och din leveranstid.

3. Skicka till kunden 
När kunden beställer dina produkter får du ett mejl från oss med leveransinformation och skickar sedan produkten direkt till kunden.

  

Vi letar alltid efter fler stjärnskott på desighimlen!

Är du en av dem? Vi tror att du är i början av din karriär, att du redan nu har en småskalig produktion av dina första produkter och att du har ett företag. 

För tillfället har vi mycket att göra och begränsade möjligheter att ta emot nya formgivare. Du får dock gärna fylla i ansökan, så kontaktar vi dig när vi har möjlighet.