BRÖLLOPSPRESENT

På Nordic Design Collective hittar du ny spännande design från nordiska formgivare, produkter som inte finns i var mans hem. Det är vår och många gifter sig just nu, här har vi samlat alla tips på bröllopspresenter. Ett perfekt minne av dagen är en personlig poster, illustration eller en handgjord stämpel med monogram eller ett porträtt. Något till hemmet i form av koppar till morgonkaffet, en ostbricka till fredagsmyset, vackra porslinstallrikar, ett grytunderlägg eller en fin bricka att servera frukosten på. Alla produkter är unika och skapade med glädje och passion snarare än via massproduktion. När du handlar hos oss stödjer du formgivarna i deras kreativa arbete.

Bröllopspresent för ett personligt minne

Bröllop är en av de viktigaste dagarna i många pars liv. Att lova varandra evig kärlek får de flesta närvarande gästerna att bli tårögda. Paret har oftast planerat bröllopet i upp emot ett år, allt för att ha en perfekt dag de kan minnas för livet. Som gäst på ett bröllop vill du dela deras glädje, och gärna ge en bröllopspresent som de kan minnas dagen med. Brudgåvor går tillbaka i tiden nästan lika långt som bröllop har funnits. Hemgiften var en gåva för bruden att ta med sig in i det nya hemmet. Den bestod oftast av egendom eller pengar som en ekonomisk försäkring. Det var även brukligt att ta med sig en brudkista som besod av husgeråd så som lakan, handdukar och annat linne, handgjorda och försedda med monogram. Idag förekommer inte detta, men vi ser mönster i vad gästerna vanligtvis ger i bröllopspresent. Många brudpar skriver en önskelista i en specifik butik, önskar sig pengar till bröllopsresan eller presentkort på upplevelser. Om du föredrar att ge någonting mer personligt och unikt passar en present från Nordic Design Collective utmärkt. Alla presenter är speciellt utformade av nordiska designers som ger en personlig prägel med ursprung från det nordiska kulturarvet.

En unik bröllopspresent

Hos Nordic Design Collective hittar du allt från kärleksfulla posters till traditionellt porslin, men med en personlig touch. Även om bröllopsparet har skrivit en önskelista kan du därför välja en bröllopspresent som speglar parets personlighet bättre än något från en större butik. Hitta fina koppar, underlägg eller en härlig bricka för första frukosten på sängen som gifta. Hos Nordic Design Collective finns allt för det nya parets kök. Alla gåvor är designade med omsorg, och du kan även välja att göra dem personliga med parets egen bild, deras namn eller monogram. Nordisk design präglas av dess enkelhet och stilfullhet. Att ge bruden en morgongåva är en tradition, vanligtvis är det den nyblivna maken som ger bruden ett smycke. Varför inte ge henne extra vackra smycken redan på bröllopsdagen? För maken finns manschettknappar att matcha med. Det har blivit allt mer populärt att brudparet också ger gästerna en liten gåva, kanske ett personligt kort med er egen stämpel på? Det viktigaste med en bröllopspresent är att brudparet uppskattar gåvan, och nordisk design är ett säkert kort för en stilful och omtyckt present.