Stämplar

I denna kategori hittar du stämplar.

Stämplar

Stämplar är föremål som andas allvar och historia. Vi har modernt uppdaterade och lekfulla varianter som skapar en skön syntes mellan gammal tradition och moderna trender och symboler. Bara fantasin sätter gränserna för vad du kan göra med en rolig stämpel. Dessutom är en stämpel eller två en trevlig present till den som gillar formgivning och att själv formge!

Stämplar gör dig kreativ

Stämplar med budskap eller små symboler är ett trevligt sätt att visa sin personliga touch på placeringskort, inbjudningar, tapeten i barnens rum, etiketter och gratulationshälsningar, för att ge bara några få exempel. I vår butik kan du även hitta inspiration till stämplar som du kan tillverka själv om du har massor av tid och är lagd åt det händiga hållet. Notera dock att stämplar är billiga designföremål och att vi har så många olika att du lätt hittar en stämpel som blir ditt personliga signum och något som ingen annan använder på samma sätt som du. Precis som alla våra andra artiklar är stämplarna formgivna av lovande designentreprenörer med känsla för såväl det tidlösa som det mest trendiga. Stämplar kan göras i många olika material vilket också återspeglas i vårt sortiment. Kombinationen gummi och trä är elegant samtidigt som stämpeln i det utförandet kan ha en komplicerad, men rolig form.

En stämpel ger nya uttrycksmöjligheter

Stämplar för barn är mycket trevliga och stimulerande leksaker som utvecklar barnets lust till att skapa på egen hand. Lek med stämplar är tillfredsställande eftersom resultatet kan bli lika fint som om stämpeln hanteras av en vuxen. Stämplar kan även vara pricken över i:et när vi talar om mer avancerad formgivning, vi har exempelvis stämplar för scrapbooking och stämplar som du kan använda professionellt vid exempelvis tillverkning av skyltar och handgjorda visitkort. Även om vi tycker att våra stämplar, som alla är utformade av lovande formgivare, är perfekta presenter vill du kanske titta på våra andra produktkategorier? Vi har till exempel ett trevligt sortiment när det gäller såväl armband som örhängen. Unna dig eller någon du vill skämma bort, smycken som är tillverkade i mindre serier och har känsla för vad som är trendigt och snyggt. Som alltid när det handlar om bra formgivning kan det du köper billigt idag vara morgondagens samlarobjekt!

Spännande design till dig och hemmet

Är du trött på massproducerade slit och släng produkter? Vi på Nordic Design Collective arbetar med produkter framtagna av några av våra mest lovande designentreprenörer. Du kan vara säker på att hitta föremål som inte alla har. Hos oss får du snabb leverans av stämplar och andra välgjorda designföremål. Köp för över 400 Kr så bjuder vi på frakten!