Pappersprodukter

This category will introduce you to a world of paper goods – from origami paper, paper bags for kids and parties, and even paper tags. All products are designed by independent Nordic designers with a flair for aesthetics and fun. Whatever your project is, you can find the best paper goods at Nordic Design Collective.

Pappersprodukter

Hos Nordic Design Collective kan du dyka ned i ett hav av olika spännande pappersprodukter. I vår butik har vi samlat en rad talangfulla och nyetablerade nordiska formgivare. Här hittar du det som har det där lilla extra, det som är unikt och nytt. Botanisera bland snygga skrivböcker, kort och kalendrar i vår pappersavdelning.

Pappersprodukter för både stor och liten

I vårt sortiment av pappersprodukter hittar du något för både stor och liten. Vi har massor av snygga anteckningsböcker som både fungerar som en utmärkt plats för alla dina idéer och dessutom är vackra att vila ögonen på. Vi har också en rad vackert formgivna kort att skicka till någon som du tycker om eller att rama in och pryda väggen med. Välj mellan bland annat tecknade djurmotiv och vacker fotokonst. Se också till att inspireras av pappersprodukter när det är dags för pyssel tillsammans med barnen. Hitta till exempel djur som pappersprodukt. Dessa passar att göra en rolig girlang med eller fästa på ett paket eller välj att vika något fint av vackert origamipapper. Egentligen sätter bara fantasin gränser för vad man kan göra med vackert papper. På Nordic Design Collective brinner vi för att lyfta fram ny formgivning, du kommer garanterat att hitta spännande produkter till ditt hem och din vardag hos oss.

Inred och pyssla med pappersprodukter

Har du tänkt på hur mycket snyggt man kan göra med vackert papper? Med papper till origami kan du vika vackra askar eller andra figurer. Du kan också klippa till det i trekantsform, fästa på snöre, och vips har du en fin girlang till dig själv eller till barnrummet. Vi har massor av pappersprodukter för pyssel och inredning. Våra enkla och dubbelvikta kort passar inte bara att skicka som hälsning, de är också så snygga att de verkligen tåls att rama in. Köp flera och låt de bilda en enkel och trendig tavelinstallation på din vägg. Ett tips är att köpa olika motiv men låta en färg vara gemensam nämnare, på så vis får du en harmonisk tavelvägg. Vi har även flera kalendrar som blir snygg konst på väggen samtidigt som de hjälper dig att få en överblick över vardagen. Ett smart sätt att kombinera form med funktion. Hitta det unika för ditt hem hos oss!

Spännande pappersprodukter från nyetablerade formgivare

Hos Nordic Design Collective hittar du massor av produkter från nya nordiska formgivare. Hos oss shoppar du om du vill ha det unika, snygga och trendiga. Väck din pysselinspiration med pappersprodukter från vårt varierande sortiment. När du handlar hos oss erbjuder vi alltid säkra betalningar. Om du köper produkter för över 400 kronor bjuder vi på frakten.