kalendrar

Varje nytt år behöver vi ha en ny kalender. Här hittar du kalendrar som både är årsbaserad och rör sig över åren. Vissa kalendrar är gjorda som posters med ett ark per månad.

Kalendrar

Hos Nordic Design Collective hittar du kalendrar som inte bara fyller en funktion utan även blir ett snyggt inslag i din inredning. Hos oss hittar du alster från talangfulla, nyetablerade formgivare på ett och samma ställe. Vi har samlat de bästa för att ny formgivning ska vara lättillgänglig för dig.

Organisera din vardag med en snygg kalender

I vårt sortiment har vi olika typer av snygga kalendrar för att du ska hitta den som passar dig, dina behov och din smak bäst. Organisera din vardag med en vacker veckokalender. Med en sådan får du lätt överblick över dina egna och barnens aktiviteter. Samtidigt som du antecknar i din kalender vilar du dessutom ögonen på något riktigt fint. För dig som vill ha en kalender som håller reda på veckodagarna år efter år kan en evighetskalender vara ett bra köp. Alla våra kalendrar är framtagna av en rad duktiga, nyetablerade formgivare, alla med sitt eget sätt att uttrycka sig på. På så sätt kan du hitta en kalender som passar för både dina behov och din inredning. Välj mellan kalendrar i form av planscher, kalendrar med utrymme för mycket anteckningar eller receptkalendrar. En bra kalender kan vara din bästa vän när du planerar ditt liv. Unna dig en riktigt fin, unik variant från oss på Nordic Design Collective.

En fin kalender blir en utmärkt gåva

Att ge bort en kalender som present kan vara lite som att ge bort extra tid till mottagaren. Med hjälp av en bra kalender får man överblick och kan organisera sin tid bättre, något som alla uppskattar i dagens hektiska samhälle. Hos oss hittar du en unik kalender för alla smaker. Vi har kalendrar i form av planscher, en vackert illustrerad kalender i blyerts och receptkalendrar för matlagningsentusiasten. Om du letar efter spännande gåvor vill vi också påminna dig om vårt övriga sortiment. Bland våra pappersprodukter hittar du planscher som blir perfekta gåvor och kort att pryda paket med. Botanisera också i vårt smyckesortiment och hitta ett vackert, unikt smyckeset att ge bort till någon du tycker om. När du är ute efter unika gåvor för personer intresserade av formgivning har vi massor av spännande produkter hos Nordic Design Collective. Hos oss hittar du det där unika som inte alla andra har.

Hitta personliga kalendrar hos oss

Nordic Design Collective är en nätbutik där vi samlat en rad duktiga, nyetablerade formgivare. Hos oss hittar du till exempel personliga kalendrar online. Vi har också inredning och accessoarer, allt med våra formgivares unika formspråk. Hos oss handlar du med säkra betalningar och har fri frakt på köp över 400 kronor.