Anteckningsböcker

Här hittar du anteckningsböcker i olika format, A4, A5 och A6 och ännu mindre. De flesta har blanka papper utan ränder i sig. Noteringsböckerna är perfekta att använda som dagböcker, till planering eller skolarbete.

Anteckningsböcker

Anteckningsböcker är designföremål som verkligen brukar komma till användning och som därför ofta är uppskattade gåvor. Digitala organisationshjälpmedel brukar ofta strula - inte sällan när vi är som mest beroende av dem! En anteckningsbok kan vara vacker samtidigt som du aldrig behöver vara orolig för att den plötsligt inte ska fungera.

Fina anteckningsböcker inspirerar

Ofta är det bra att ha flera olika anteckningsböcker för olika typer av anteckningar. Vi har såväl stora anteckningsböcker A4 som som passar för teckningar och mind-maps och mindre anteckningsböcker A5. Köper du dem i olika design blir det lätt att hålla reda på vad du har dem till. Många ser till att ha anteckningsböcker strategiskt utplacerade på ställen där vi ofta får idéer. Som nattygsbordet och där vi brukar prata i telefon. Vi har även anteckningsböcker som är framtagna för speciella typer av anteckningar som praktiska "att göra listor" som annars riskerar att hamna utspridda i hemmet. Anteckningsböcker inbjuder också till kreativt skapande. Skisser, idéer, teckningar och texter, beroende på hur du är som person. Bara genom att ha en fin anteckningsbok liggande framme ökar du dina möjligheter att komma ihåg med den där idén du fick när du tittade på TV, eller av den intressanta drömmen du hade eller tipset du fick när du pratade i telefon.

Formgivning som består

Ofta är anteckningsböcker för skola och speciella anteckningsbok till barn massproducerade och anonyma. Vi på Nordic Design Collective har satsat på ett mer personligt sortiment där du kan hitta påkostade anteckningsböcker som ges ut i begränsade serier. Exklusiv formgivning, helt enkelt. Det som är så fint med en sådan bok är att du nästan garanterat kommer att spara den - särskilt om du börjat skriva i den. Anteckningsböcker har därför ett bestående värde och vi tycker att det är väldigt trevligt att kunna skapa goda förutsättningar för dina minnen och ditt skapande genom anteckningsböcker gjorda av några av våra mest lovande formgivare. En anteckningsbok som getts ut i liten upplaga kan vara ett framtida samlarobjekt - även utan dina bidrag! Om du köper en anteckningsbok som gåva kan du också satsa på en vacker inslagning. Om du köper en lite billigare bok kan du komplettera med t.ex. ringar eller ett halsband från en annan framstående nordisk designentreprenör.

Handplockad nordisk formgivning

Nordic Design Collective har ett stort urval av trendiga och snygga inredningsföremål och annat smått och gott. Om du skriver dagbok eller för anteckningar regelbundet är det riktigt trevligt att skriva i något hållbart och vackert. Beställ anteckningsböcker online hos oss så får du snyggt formgivna och inspirerande hjälpmedel. Vi bjuder på frakten vid köp över 400 kronor.