PAPPER & KONTOR

Här hittar du produkter från våra fantastiska fotografer, illustratörer, designer och konstnärer. Vykort, grattiskort, inbjudningskort för festen, mobiltillbehör, stämplar, anteckningsböcker och magneter. Lekfulla, stiliga, färgglada, grafiska, fantasifulla - här hittar du något för alla tillfällen, smaker och åldrar. Vi vågar lova att du hittar något här oavsett vem du köper det som en present eller till ditt egna hemmakontor.

Papper & Kontor

Här på Nordic Design Collective har vi samlat allt du kan tänkas behöva när det gäller papper & kontor. I vårt sortiment finns konstfullt utformade inredningsdetaljer till hela hemmet. Gemensamt för alla våra produkter är den trendiga nordiska designen som löper som en röd tråd genom våra produkter. Smycka din vardag och ditt hem med hjälp av oss.

Stilren, grafisk och fantasifull kontorsmiljö

Om du tycker om att ha konst och design i varje del av livet har du kommit rätt. Här på Nordic Design Collective finns allt till kontoret, gjort av skickliga formgivare som har en passion för färg och form. Det går inte att ta miste på skaparlusten i våra fantasifulla anteckningsböcker och kalendrar, vad sägs till exempel om att skriva ned dina vardagliga listor i en vackert pastellfärgad anteckningsbok? Vi vågar lova att både effektiviteten och glädjen kommer att öka! Alla våra produkter är professionellt framtagna av nya designentreprenörer som har vågat satsa på sin grej. Det vill vi självklart stödja. Att den skandinaviska minimalismen är inspirerande går att skönja både i våra kontorsmaterial och i de större produkterna som hyllor, mattor och mindre bord. Om du är sugen på att inreda med rena, avslappnande linjer har vi en uppsjö av inredning som passar bra in i de flesta hem.

Säg det med ett kort

För att få ett liv fyllt av energi är det viktigt att känna sig inspirerad. Hos oss hittar du massor av roliga kort som både gläder den som köper kortet och den som får det hem i brevlådan. Varför inte överraska en vän genom att skicka födelsedagskort med ett dekorativt motiv? Våra vykort säljs oftast i pack om fyra där varje kort har unik design. Vi rekommenderar även våra dubbelvikta kort som ger en lyxig känsla. Eftersom våra produkter är små konstverk i sig kan du sätta upp korten på väggen, eller tipsa din väninna om att göra samma sak. I vårt sortiment finns även snygga väskor och plånböcker för trendmedvetna livsnjutare. Med hjälp av oss på Nordic Design Collective lämnas ingenting åt slumpen, därför har vi givetvis även kläder och massor av andra saker här i vår webbshop. Förgyll ditt liv med unika produkter skapade av entusiastiska kreatörer, det är att ge sig själv livskvalitet.

Unna dig konst

Nordic Design Collective har allt som den medvetna konsumenten kan tänkas behöva. Vårt mål är att lyfta fram glädje och energi i livets alla moment, med hjälp av våra fantastiska formgivare. Shoppa hem personliga kort att behålla själv eller skicka till vännerna. När du handlar för över 400 kronor bjuder vi på frakten.