skärbrädor

Här finner du skärbrädor av olika slag och form. De passar till att skära diverse mat, uppläggningsfat samt att pryda ditt kök. Många har tryck på båda sidor och ett hål för att underlätta upphängning.

Skärbrädor

Hos Nordic Design Collective finns flera nyetablerade, talangfulla formgivare samlade under samma butikstak. Söker du bruksföremål med unik och smart formgivning kommer du att hitta något som faller dig i smaken hos oss. I vårt sortiment av skärbrädor hittar du något som passar alla. Välj mellan färgsprakande retro, pasteller eller grafisk design.

Vackra skärbrädor för varje smak

Hos Nordic Design Collective finner du snygga och trendiga skärbrädor online. Våra talangfulla, nyetablerade formgivare skapar skärbrädor för varje smak och tillfälle. Varje formgivare har just sin unika formgivningsstil vilket gör det extra spännande att handla hos oss. Du får helt enkelt en inredningsdetalj som inte alla andra har. Våra skärbrädor finns i både större och mindre modeller för att passa just ditt tänka ändamål. Hitta en skärbräda med tryck som passar de flesta inredningsstilar hos oss. Välj mellan stramt grafiskt, mjuka pasteller eller varför inte härligt retro med mycket färg? Kom ihåg att en snygg skärbräda både kan användas som uppläggningsfat och också är en fin inredningsdetalj i köket. Göm inte din skärbräda i en låda, låt den stå framme och skänka glädje och liv åt köket. Våra skärbrädor är vackra som tavlor och pryder verkligen sin plats i köket. När du botaniserar i vårt sortiment kommer du att förstå precis vad vi menar.

Bruksföremål är utmärkta gåvor

Vackra bruksföremål är mycket uppskattade gåvor. Att få något som förgyller vardagen varje dag, många år framöver värmer extra mycket. Ge bort en snygg skärbräda som present och gör någon glad. En idé är att kröna skärbrädan med några goda ostar, eller något annat som mottagaren uppskattar för att göra gåvan extra speciell. Vi har både stora skärbrädor och små i vårt sortiment. De finns i flera olika tryck som passar de flesta olika smaker. Oavsett om din mottagare har har ett retrokök eller ett stramt nordiskt dito, så har vi en skärbräda som passar. Kom också ihåg att vi har flera unikt formgivna föremål för inredning i vårt sortiment. Vill du till exempel göra något kul med barnrummet? Då har vi roliga barntavlor som blir ett kul inslag i barnets inredning. Är det istället ditt eget rum du vill förgylla? Titta då på vår avdelning med vackra affischer och prints.

Hitta snygga, unika skärbrädor hos oss

Hos Nordic Design Collective hittar du unik formgivning online. Välj mellan snygga skärbrädor och andra vackra bruksföremål skapade av nyetablerade formgivare. Våra produkter blir uppskattade presenter eller vacker inredning i ditt eget hem. Hos oss handlar du din personliga inredning tryggt med säkra betalningar. Handlar du för över 400 kronor så bjuder vi dig på frakten.