kökshanddukar

Här finns kökshandukar som förgyller varje kök. Du hittar alla möjliga olika färger som svarta, vita, röda, rosa gröna och blå. En kökshandduk förnyar köket med små medel och kan samtidigt säga en del om din egen personlighet och stil. Det är en perfekt present till hemmakocken, gastronomen, hobbybagaren eller den där personen som redan har allt.

Kökshanddukar

Nordic Design Collective är en marknadsplats som stödjer nyetablerade Nordiska formgivare. Vi är stolta över att arbeta med var och en av våra formgivare som lägger ner kärlek, hårt arbete och talang i sina produkter. Du är välkommen att inspireras av alla fantastiska verk och vi hoppas du ska hitta det du söker vare sig det är kökshanddukar eller silverringar.

Snygga kökshanddukar i lin och bomull

Hos Nordic Design Collective hittar ni ett stort urval av unika kökshanddukar som har tagits fram av våra duktiga formgivare som alla har gemensamt att de brinner för design och hög kvalitet. Snygga kökshanddukar i bomull eller lin med tryck är funktionella inredningsdetaljer som ger köket en personlig stil. Hos oss hittar du allt från blommiga handdukar inspirerade av vackra Magnolior i London till stilrena och grafiska mönster i svart-vitt. Det finns flera mönster och ett stort urval färger och du hittar därför alltid en handduk som passar till ditt kök. Med nya kökshanddukar kan du dessutom skapa en ny stil snabbt och enkelt. Det är små detaljer som gör mycket för inredningen eftersom du kan placera dem så att de hamnar i blickfånget. Det är också perfekta presenter till alla hobbykockar och inredningsintresserade. Till en ungdom som ska flytta hemifrån brukar det faktiskt vara mycket uppskattat med några snygga kökshanddukar med tryck.

Unika mönster och flera färger

I köket är det både lätt och enkelt att förbättra atmosfären med snygga detaljer som färgglada kökshanddukar. Arbetet i köket blir också mycket roligare med kökstextilier av bra kvalitet och i trendiga mönster. Kylskåpsmagneter är en annan liten detalj som ger personlighet åt köket. Trevliga hälsningar, påminnelser och tänkvärda ord kan fästas på kylskåpet med roliga och trevliga magneter. Från våra duktiga och kreativa Nordiska formgivare hittar ni alltid ett stort utbud i de olika kollektionerna med snygga och praktiska saker till köket. Alla produkter är framtagna med passion för design och kvalitet. Ni kan lätt skapa en unik stil i köket med dpeciellt designade kökshanddukar med katter till exempel. Dessutom har vi ett stort utbud av praktiska och användbara ting som skärbrädor, grytunderlägg och annat. Om ni liksom vi vill ha detaljer i hemmet som inte finns i vart och vartannat hem har ni hittat rätt här på Noric Design Collective.

Välj från olika formgivare

Hos Nordic Design Collective samlas kreativa och skickliga designentreprenörer som älskar formgivning. Du som vill förnya köket med unika detaljer har här chansen att välja produkter från flera nyetablerade formgivare. I vårt sortiment har du goda chanser att hitta framtidens klassiker. Vid beställningar över 400 kr erbjuder vi dig fri frakt och alla betalningar sker tryggt och säkert.