keramik & porslin

Set your table with a splash of style and sophistication, with the help of cups, mugs, plates, and containers from Nordic Design Collective. You will find exquisite hand painted ceramics in a collection as varied as your needs. Here you will find designs and colours for every occasion and every style.

Keramik & Porslin

Om du letar efter något speciellt till ditt hem, som inte bara ger uttryck för vem du är, utan också sätter fingret på den nordiska pulsen inom formgivning hittar du garanterat det hos oss. I vår avdelning keramik & porslin har formgivare från hela Norden designat produkter som håller hög nivå inom stil och funktion.

Allt inom porslin till frukost eller fika

Att sätta sig ner för att njuta av en kopp te eller kaffe handlar inte bara om själva kaffet och tillbehören. Det är också en upplevelse i sig att duka fram och njuta av fina små kaffekoppar i porslin med stilfulla assietter, tallrikar och skålar. Det är en kombination av dessa delar som tillsammans skapar den berömda atmosfär som omger fikan. Genom att produkterna är skapade av klassiska och lyxiga material som benporslin, stengods och glas ser de nya ut längre. Det betyder att de kan användas igen och igen utan att tappa glansen eller bli kantstötta i förtid. Våra formgivare har inte bara tänkt på att skapa snyggt porslin, de har också tänkt på att det ska passa in i en aktiv vardag och därför kan keramiken och porslinet diskas i diskmaskinen. Om du letar efter keramik inspiration som är trendigt och snyggt att duka fram har du hamnat rätt.

Porslin som förgyller vardagen

När du flyttar hemifrån är det inte säkert att du har råd att kunna unna sig snygga koppar i keramik eller en snygg uppsättning porslin, men med tiden ges det utrymme för att göra hemmet mer personligt och ge det lite extra glans bland annat med festporslin. När familjemedlemmar och gäster sätter sig ner med en trendigt formgiven kopp med tunn kant för att njuta av sin favoritdryck så är det vardagslyx och livskvalitet det handlar om. Vi har även produkter som passar perfekt som presenter till den inredningsintresserade och som enkelt kan piffa upp köket, vardagsrummet eller altanen. Vad sägs om unika kuddar, filtar och plädar med inspiration från den nordiska naturen? Vår keramik och vårt porslin passar ypperligt in i våra svenska hem. Våra formgivare utgår ofta från ett traditionellt formspråk men skapar sedan något som är uppdaterat och modernt. På så sätt bevaras och utvecklas själen i keramiken!

Säkert och enkelt med Nordic Design Collective

När du handlar från Nordic Design Collective bjuder vi på fri frakt när ordern överstiger 400 kr. Vi har ett stort utbud av keramik och porslin från väldigt duktiga formgivare som kan det här med stiloch funktionalitet. Dina varor packas varsamt in och skickas hem till dig med snabba leveranser.