glasunderlägg

Här hittar du glasunderlägg i alla dess former, runda, fyrkantiga, färggranna eller svartvita. Vissa med tryck på båda sidor. En del är tillverkade i björk och andra i plast. Gemensamt har de att de skyddar ditt bord och piffar upp din dukning! De passar lika bra under kaffemuggen, vinglaset, drinkglaset som under vattenglaset. En del säljs i flerpack och vissa en och en.

Glasunderlägg

Fina glasunderlägg förgyller inte bara rummet de ska användas i, de skyddar också dina möbler. Oavsett vilket material du väljer hjälper de till att skydda möbler från ytskador orsakade av spill från drycker. Dessutom sätter de färg på tillvaron med sina olika motiv och former och fungerar lika bra till vardag som till fest.

Hos Nordic Design Collective hittar du glasunderlägg i flera olika designer och motiv som hjälper dig sätta en personlig prägel på ditt hem vid alla tillfällen. Underläggen är tillverkade av hållbara och tåliga material, som till exempel svenska träslag, arbetad ull av hög kvalitet eller plast. De kan även fungera som en vacker dekoration när de inte används funktionellt. Vi har fyrkantiga, runda och triangelformade glasunderlägg i ett flertal vackra och spännande färgkombinationer. Du finner även underlägg med grafiska motiv i svartvitt, gråskala eller fina retromönster. Oavsett vilken inredningsstil du föredrar finns något för dig. En del av glasunderläggen har tryck på båda sidor vilket innebär att du i praktiken får två set med glasunderlägg i ett. Glasunderläggen är formgivna av både nya och etablerade nordiska illustratörer och designers. När du handlar hos oss får du alltså inte bara unik, vacker och användbar konst, du stöttar även lokala formgivare. Vi gör det enkelt för dig att köpa produkter från flera olika designers samtidigt.

Variera dig med vackra glasunderlägg

Våra glasunderlägg finns i olika storlekar för att passa olika behov. Vissa finns tillgängliga i flerpack medan andra endast säljs en och en. Det finns med andra ord möjlighet att variera mönster och färger som du själv önskar. Det är motivet, färgvalet och storleken som får bestämma om det är underlägg som passar för köket, finrummet eller matsalen. Våra fina glasunderlägg passar dessutom alldeles utmärkt att ge bort som present till någon som precis har flyttat till sin första lägenhet, paret som har skaffat sig en gemensam bostad eller till familjen som har köpt ett större hem. Vårt sortiment av glasunderlägg uppdateras kontinuerligt med nya spännande designer och det finns därför alltid något nytt att upptäcka hos oss.

När glasunderläggen inte används kan de utgöra en snygg inredningsdetalj i hemmet. Glasunderläggen fyller inte bara en användbar funktion utan visar även en del av din personlighet och ditt sinne för färg och form.