Dukar & servetter

Here you’ll find beautiful cloths and napkins in unique Nordic designs. Decorate your dining table with a summery cloth, set the table for dinner with colourful board trays or give the guests high quality napkins with creative designs – whatever you need you will find it here. Exquisite Scandinavian designs add a dose of style, and the superior fabrics are great for wiping off stains and spills.

Dukar & Servetter

Hos Nordic Design Collective hittar du ett utvalt sortiment av dukar & servetter från nya designentreprenörer. Våra formgivare hämtar sin inspiration från skandinavisk natur och produkterna har ett tydligt nordiskt formspråk. För oss är det viktigt att satsa på nya talanger som vågar att tänka nytt och utanför boxen. Välkommen in till oss och se vad vi har att erbjuda.

Dukar och servetter för vardag och fest

Vi kan erbjuda ett stort sortiment av bordstabletter, juldukar och även unika disktrasor. Med en vaxduk på köksbordet torkar du enkelt bort spill och kladd samtidigt som du skyddar bordet. De är perfekta i barnfamiljen och säljs metervis för att du ska kunna få den längd som du behöver. Vaxdukarnas mönster är tryckt på bomullstyg och sedan belagd med en dubbel akrylfilm som får din duk att vara slitstark och hållbar. Om du är trött på livsmedelsbutikernas disktrasor kan du hitta nya och spännande varianter hos oss. I en vacker dukning får gärna bordstabletter ingå och vi kan erbjuda roliga underlägg i bomull med dekorativa och färgstarka mönster som är skapade efter ett teckningscollage. Med ett stilrent och modernt tema känns ditt hem genomtänkt, samtidigt som våra produkter leker med komiska inslag som söta djur och karikatyrer. Vi har samarbeten med många nytänkande formgivare som ger oss ett trendigt utbud med inspiration hämtad från hela Skandinavien.

Personliga presenter för viktiga dagar

Ett bröllop är en vacker ceremoni och förhoppningsvis en av de bästa dagarna i ditt liv. Middagen efter vigseln är höjdpunkten då ni för första gången sitter bredvid varandra som gifta. Att duka med personliga och snygga detaljer höjer stämningen ytterligare. Vi erbjuder unika dukar till bröllop från formgivare som lagt ner lite extra möda på att skapa produkter för en speciell dag. För de kommande vardagarna hittar du praktiska vardagsservetter som är allt annat än tråkiga och gör en vanlig tisdagskväll lite roligare. Att hitta passande presenter till någon kan vara mycket svårt men vi vill rekommendera våra namntavlor och personliga smycken. En namntavla är en bild som trycks baserat på dina önskemål, det kan vara en bild på familjen, på husdjuret eller på någonting annat som står dig nära. Dessa är väldigt uppskattade gåvor vid bröllop, dop och andra högtider. Ett personligt smycke är en perfekt och genomtänkt present som ger mottagaren ett speciellt budskap.

Unika produkter och säker betalning

Nordic Design Collective erbjuder unika och trendiga produkter från duktiga nordiska formgivare. Köp dukar online hos oss och få fri frakt när du handlar för över 400 kr. Här handlar du din inredning både säkert och bekvämt och stöttar samtidigt lokala och nyetablerade designers. Unna dig själv någonting eller botanisera i vårt stora utbud för att hitta en passande present.