disktrasor

Här hittar du disktrasor med tryck som förgyller din vardag i köket. Fungerar perfekt som present till den där personen som redan har allt eller för att uttrycka sin egen personlighet i köket. De flesta disktrasorna är tillverkade i komposterbart material och tryckta med miljövänlig tryckfärg. Vissa säljs i flerpack och många en och en. Gemensamt är att de gör diskbänken till en roligare plats att vara på!

Disktrasor

Är du lika passionerad av nordisk design som vi? Nordic Design Collective är en marknadsplats för trendiga produkter som är skapade av nya nordiska formgivare och designerentreprenörer. I sitt skapande har de ofta inspirerats av den vackra nordiska naturen. Alla produkter har skapats med omsorg och håller mycket hög kvalitet. Ta en titt på våra snygga och spännande disktrasor.

Inspireras av våren och våra fina kökstextilier

Köket är hemmets hjärta, brukar man säga. Det är där vi spenderar en stor del av vår tid, både till vardags och fest. Botanisera bland våra inspirerande köksprodukter, som vackert porslin, snygga skärbrädor eller läckra grytunderlägg – mycket med en touch av nordisk natur. Låt dig inspireras av årstidernas växlingar och förnya ditt kök med nya detaljer när det händer saker i naturen. Hos oss hittar du ett sort utbud av vackert formgivna artiklar som sätter personlig prägel på ditt kök. En snyggt designad handduk kan även vara en perfekt present till personen som har allt. Hos oss hittar du många fina utföranden och färger. Eller varför inte köpa den där bordstabletten som kommer förgylla både din familjs och dina gästers måltid? Vi har även spännande disktrasor med text, som gör det lite roligare att ta hand om disken. Köp dessa fina disktrasor på nätet och pryd köket med vackra funktionsföremål.

Släpp in den nordiska våren i köket

De formgivare vi samarbetar med är alla lokala nordiska designerentreprenörer som alla brinner för formgivning. Låt dig, precis som de, inspireras av t.ex. den nordiska naturen med alla dess vilda djur och växter. Det ligger alldeles rätt i tiden. Många av våra produkter passar utmärkt tillsammans med varandra och skapar en enhetlig känsla. Låt till exempel en färg dominera och kombinera med en touch av andra färgklickar, eller låt samma mönster återkomma på handdukar, dukar och gardiner. I vårt fina sortiment hittar du t.ex. vita disktrasor med trendigt mönster som matchar dina kökstextilier. Att köpa disktrasor tycker vi ska vara lika inspirerande som att köpa dukar och gardiner. Det är billiga bruksföremål det handlar om men det betyder inte att de inte kan vara vackra och personliga. Passa samtidigt på att matcha med roliga etiketter eller någon av våra kalendrar som passar precis lika bra som inredningsposter och som ger köket en kreativ och konstnärlig touch.

Köp trendiga kökstextillier hos Nordic Design Collective

Hos Nordic Design Collective hittar du inte bara unika kökstextilier och snygga disktrasor till köket. Vi har mängder av trendiga inredningsprodukter och moderna detaljer som kommer göra hela ditt hem till en prydnad för ögat och en njutning för själen. I vår nätbutik har vi alltid säkra betalningsrutiner. Du får även fri frakt när du handlar för över 400 kr.