brickor

Här hittar du brickan till frukosten, fikat eller festen. Det finns runda, rektangulära och fyrkantiga samt i alla möjliga storlekar. De flesta är tillverkade av björk och har en slittålig yta. De passar perfekt som presenter eller till det egna hemmet.

Brickor

Vi på Nordic Design Collective erbjuder ett stort och varierat sortiment av unika brickor. De passar perfekt som presenter eller för det egna hemmet, välkommen in och låt dig inspireras av en trendig inredning skapad av nordiska formgivare. Vi vill satsa på lokalproducerade och snygga hantverksprodukter som gör ditt hem personligt och välkomnande.

Runda eller rektangulära för frukosten eller middagen

I vårt stora sortiment finner du rustika träbrickor med blandade motiv och i alla möjliga storlekar. De flesta brickor är tillverkade av svensk björk och är belagda med en slittålig yta för att vara hållbara. Brickorna tål även maskindisk. När du tittar runt bland brickorna och deras genomarbetade motiv kommer du upptäcka att de vackra brickorna är värda att ha stående framme som blickfång i köket och de är också lämpliga som personliga brickbord. På rejäla brickor med handtag får du lätt plats att duka upp med en extra stor helgfrukost som du äter i lugn ro medan du njuter av ledigheten. Våra mindre brickor passar perfekt som personliga presenter då formgivarna har skapat motiv med inspiration alltifrån de nordiska skogarna till grafiska mönster och stadsmotiv från bland annat Stockholm. Brickorna kan användas dagligen och förtjänar en framträdande plats i hemmet, varför inte använda en av våra brickor till att arrangera ett vackert stilleben med frukt och grönt på?

Förenklar vid middagsbjudningen

Precis som t.ex vykort uppsatta på väggen och en rad snygga kökshanddukar är brickor ett trevligt och dekorativt inslag i hemmet. Brickor är dessutom väldigt praktiska. På vår hemsida hittar du mängder med serveringsbrickor. Behöver du en bricka för att bara bära ett par kaffekoppar med tillhörande kanna är en mindre variant lämplig, välj mellan en rund eller rektangulär efter tycke och smak eller utifrån vad som passar den möbel där du brukar vilja placera brickan. Till en middagsbjudning behövs en bricka med större yta där du får plats med porslin, glas, servetter och skålar. En rejäl bricka underlättar betydligt vid på- och avdukning och gör så att du slipper gå fram och tillbaka med småsaker. Hitta en bricka med unikt motiv och kombinera den med t.ex vackra glasunderlägg i matchande stil. Våra formgivare designar oftast flera produkter inom olika kategorier vilket ger dig möjlighet att arrangera ditt hem med ett enhetligt och genomtänkt uttryck.

Unika produkter från nya designentreprenörer

Nordic Design Collective erbjuder ett stort utbud av spännande inredning. Vi satsar på nyetablerade förmågor från hela Norden som tillsammans visar upp ett brett spektra av stilar och tekniker. Du handlar och betalar för dina varor på ett enkelt och säkert sätt på vår hemsida och dessutom bjuder vi på frakten när beställer för mer än 400 kronor.