annat till köket

Accessorise your kitchen with our accessories and elevate its style quotient. Choose from an exclusive range of exquisite Scandinavian designs that will add colourful cheer to your dining and cooking experience. There are pot mittens, tablemats, and more. You will also find wall art to add that personal touch to your kitchen.

Annat Till Köket

Är du intresserad av att ta del av produkter som skapats med passion och stort engagemang? På Nordic Design har vi sedan starten samlat ett stort antal formgivare som delar vår kärlek till vackra ting. I vår kategori Annat Till Köket finner du utvalda skapelser som kommer passa ditt kök perfekt.

Allt ifrån snygga grytlappar till vackra tavlor

Alla våra formgivare delar vår vision om en marknadsplats som ska vara mycket mer än bara en webbsida med snygga produkter. Med några enkla klick kommer du hitta inspiration till köket och finna en stort antal verk som skapats med kärlek för design och funktionalitet. Ta del av allt ifrån väldesignade detaljer som köksmagneter till vackra kökstavlor som du kan hänga på väggen. Botanisera bland väl uttänkta verk som skapar en helhet i ditt kök och experimentera fritt med både färger och mönster. Den köksdekoration som du finner på Nordic Design Collective kommer snabbt att bli ett hett samtalsämne för dina inbjudna gäster och fungera som en röd tråd under dina middagsbjudningar. Inhandla trendiga grytlappar eller snygga brödkorgar som ramar in och lyfter fram dina framställda godsaker på ett spännande sätt. Kom ihåg att kolla in vårt intressanta utbud av bordstabletter och kokböcker, ting som ger inspiration varenda gång du stiger in i ditt kök.

Ta del av spännande detaljer till köket

I köket kan det vara lätt att glömma bort detaljer som bidrar till en god stämning. Med några väl utvalda tavlor till köket kan du liva upp väggarna och ge dem en härlig färgklick. Varför inte passa på att köpa ett par intressanta magneter som definitivt kommer fånga uppmärksamheten, var du än väljer att placera dem. När du ska duka i köket är det bra om du har olika alternativ som du kan använda dig av. Rama in måltiden med några härliga bordtabletter som är både snygga och enkla att rengöra. Med ett stort antal färger och mönster kan du med lätthet välja en som lyfter fram maten på ett spännande sätt. Glöm inte att vi på Nordic Design Collective också har ett brett utbud av allt ifrån halsband till scarfar och sjalar, perfekt som present till sig själv eller en god vän. Välj mellan härliga skapelser från våra talangfulla formgivare och stöd nordisk design.

Inhandla trendig och unik design till köket

På Nordic Design Collective har vi omfamnat tanken om att erbjuda våra besökare unik inredning från duktiga formgivare. Alla våra verk är noggrant utvalda och ger ditt hem en personlig och exklusiv touch. Med hjälp av oss får du tillgång till trendig design till köket och vi ser till att bjuda på frakten när du handlar över 400 kronor.