KÖK

KÖK

Här hittar du produkter till köket! Som grytunderlägg, porslin, koppar, muggar, tallrikar, tabletter och kapsylöppnare. Saker som ger ditt kök en extra touch och personlig känsla. Här finns produkter av trä, porslin och metall i olika former och färger.

Kök

Vi på Nordic Design Collective tycker att det är viktigt att uppmärksamma nya formgivare som precis påbörjat sin karriär. Många av våra produkter är perfekta som presenter då de är genomarbetade och nyskapande i sitt formspråk. Ett kök är hemmets hjärta, inred det personligt och välkomnande, vi har allt för att ditt hem ska bli trendigt och snyggt.

De perfekta kökstillbehören

Med praktiska och snygga köksredskap bli matlagningen inte bara enklare, den blir även mer lustfylld. Hos hos hittar du alla kökets favoriter som handmålat porslin och vackra dukar och servetter som gör ditt bord trivsamt och dukningen komplett. Låt dig inspireras av vårt tilltalande utbud av porslin och glas i färgstarka kombinationer designat av våra främsta formgivare. Många uppsättningar finns även att köpa i färdiga set, perfekta om du behöver hjälp med nya idéer. Som alltid hos Nordic Design Collective är produkterna enkla att kombinera med inredning från andra kategorier, som soffkuddar för vardagsrummet, för att ditt hem ska få en vacker helhet. Olika material gör inredningen levande och mer spännande och vilket mönster du väljer skvallrar om din personlighet. Ta gärna en titt på vårt stort stora urval av trendiga skärbrädor, snygga nog att ha framme som prydnad och ett utmärkt presenttips till den som har allt. Vissa skärbrädor är värmetåliga och passar därför även som avställningsyta för kastruller.

För långfika och för dig på språng

Förgyll din fikastund med en vacker dukning. Hos oss hittar du allt du behöver i trendig, nyskapande formgivning. Varför inte duka på en av våra snygga brickor till köket? Vi har ett stort urval av brickor med inspirerande motiv hämtade från såväl naturen som storstaden. Välj mellan runda, rektangulära, stora och små. Se till att duka brickan med vackert köksporslin, vi har inte bara stora, härliga, greppvänliga koppar och muggar i unika färger och mönster utan även mindre kaffekoppar för fika med vännerna och små koppar i keramik som passar perfekt under kaffemaskinen. Komplettera dukningen med handblåsta dricksglas, skålar, vackra glasunderlägg, servetter, en av våra snygga köksdukar och en skärbräda för att sätta en unik, personlig touch på din kaffestund. För dig på språng finns muggar med lock för take away och vi erbjuder även flera av våra mest populära produkter för köket i praktiska set för att du lättare ska kunna välja.

Spännande Nordisk formgivning

Hos oss på Nordic Design Collective hittar du allt för köket, från porslin till gardiner. Vi samarbetar med nyetablerade och duktiga formgivare som har sin egen stil och ett unikt formspråk med inspiration från den nordiska naturen. Hos oss får du alltid fri frakt vid beställning över 400 kr. Välkommen in!