vaser, krukor & skålar

This category will introduce you to some of the best vases, pots and bowls that are available anywhere. With some designs influenced by Nordic sensibilities, our vases, pots and bowls bring a modern and grandiose touch to your home or office. From vases and small bowls to hanging pots, you can finally make plants and flowers your creative partners in transforming the look of your home.

Vaser, krukor & skålar

Nordiskt glas och keramik har länge varit eftertraktat, med ett fint formspråk, funktionalitet och hög kvalitet är det design som håller i längden. Det har kommit att bli omtyckt av inredningsentusiaster världen över för sitt stilrena uttryck. Hos Nordic Design Collective hittar du vaser, krukor och skålar i en rad former, färger och storlekar att pryda hemmet med.

Vi är mer än en vanlig webbshop, Nordic Design Collective är en marknadsplats med passion för nordisk design. Hos oss hittar du produkter som är skapade med stort kunnande och hantverksskicklighet av oberoende nordiska formgivare som för den lokala hantverkstraditionen vidare. Våra utvalda formgivare skapar objekt med personlighet och noga uttänkt design i fina material som keramik och glas. Det är dekorativa vaser, krukor och skålar som ger ett fint blickfång i ditt hem. De är också passande presenter till den designintresserade studenten, det nygifta paret eller till någon som du helt enkelt tycker är värd lite extra uppskattning.

 

 

Lyft fram det personliga i varje rum

 

De vaser, krukor och skålar du hittar hos oss är praktiska och fina inredningsdetaljer som hjälper dig att lyfta det personliga i alla hemmets rum och att förvara blommor och små ting med stil. En skål blir en snygg uppsamlingsplats för småplock i hallen eller ett praktiskt och dekorativt inslag som håller ordning på pennor och småplock på skrivbordet. Våra skålar och krukor lämpar sig också bra som köksförvaring. Fint designade krukor är ett vackert sätt att låta de färska örterna frodas på köksbänken och en större skål är dekorativ att förvara frukt i.

Blommor är aktuella på inredningsfronten, låt våra snygga vaser och krukor lyfta fram dina växter. Varför inte gruppera flera vaser i olika höjd till ett snyggt stilleben. En solitär snittblomma, några dekorativa kvistar eller en härlig bukett blir ännu vackrare i en fin vas. Grönskande växter och blommor gör hemmet mer levande och passar fint in med annan inredning när de frodas i en designkruka. Med piedestaler och amplar vinner du plats och det är ett dekorativt och stilsäkert sätt att framhäva dina gröna vänner. Utforska vårt utbud av nordisk design när den är som bäst och hitta en ny stilren och funktionell inredningsfavorit till ditt hem.