tapeter & väggdekor

Här hittar du bland annat tapeter och väggdekorer i vinyl. Det finner väggdekorer som passar både barnrum, sällskapsrum och dörrar. Vi har mönstrade tapeter i färger av alla de slag, passar bra till en fondvägg eller varför inte ett helt rum.

Tapeter & väggdekor

Tapeter och vackert utsmyckade väggar spelar en viktig roll i ett personligt hem. Hos Nordic Design Collective hittar du tapeter och väggdekor i unik design. Vårt utbud skapas av spännande formgivare, illustratörer och designers. Det är produkter som har tagits fram med ett eget uttryck och med stor hantverksskicklighet. Få förändringar har lika stor effekt på det totala intrycket av ett rum som en ny tapet. Den ger rummet en personlig prägel och karaktär. Beroende på färgval och mönster ändrar den vår uppfattning om ett rums rymd och form. Hos oss hittar du tapeter med vackra mönster och i stilren design. Våra tapeter gör sig fint som en fondvägg eller på samtliga väggar i ett rum.

För den som snabbt vill förändra väggar eller möbler som speglar och fönster är väggdekor i vinyl ett bra val. Den är enkel att sätta upp och går att ta bort utan att underlaget tar skada. Låt dig inspireras av vårt utbud av färgglad väggdekor i lekfull design. Med sitt spralliga uttryck passar den perfekt i barnrummet. Fäst väggdekor på en leksakslåda, en hylla eller som en fin detalj på väggen och vips så har rummet blivit ännu roligare att leka i.

 

 

Låt dina väggar bli en harmonisk del av inredningen

 

När du väljer färger och mönster till dina väggar kan du välja att skapa harmoni genom att låta tapet och övrig inredning följa samma nyanser. Eller så kan du välja att bryta av för att skapa spänning och en fin kontrast. Det är samspelet mellan tapeter, möbler och övriga inredningsdetaljer som håller ihop inredningen i ett hem. Med de stilrena tapeter och väggdekorer som du hittar hos Nordic Design Collective skapar du ett personligt uttryck. Utgå från den känsla du vill förmedla i ett rum när du väljer tapet och låt tapetens färger ligga som en röd tråd för textilier och inredningsdetaljer. Oavsett om du gillar det stilrent grafiska, vintage-stilen eller är ute efter ett lekfullt uttryck så hittar du tapeter och väggdekor i fin design hos oss.

Nordisk design är vår passion, vi arbetar aktivt för att stödja lokala formgivare, illustratörer, konstnärer och designers. Vi uppdaterar ständigt vårt sortiment med nya fint formgivna produkter, håll dig uppdaterad och låt dig inspireras av vårt utbud.