soffbord & brickbord

Here you can find a wide variety of beautifully printed tray tables to bring a new level of sophistication to your hosting experience. The sturdy, yet beautiful tray tables on offer here will stand up to the test of time, which is a testament to how well they are made. We are pleased to let you know that being strong is not the only notable feature of these tables; they are incredibly beautiful as well.

Brickbord

Brickbordet är en gammal klassiker som kan varieras i all oändlighet och aldrig går ur modet. Ett brickbord är enkelt att placera och flytta mellan rum då det tar liten plats. Det passar lika bra i vardagsrummet och hallen som i sovrummet, på balkongen eller uteplatsen. Ett vackert designat brickbord är inte bara praktiskt, det skänker också en personlig touch till ditt hem. 

Brickborden som du hittar på Nordic Design Collective kan med ett enkelt handgrepp fällas ihop och ställas undan när det behövs. Både brickor och benställningar är tillverkade i hållbara material av hög kvalitet. Den unika och vackra designen hos vart och ett kan hjälpa till att framhäva eller på ett snyggt sätt bryta av den stil som du vill förmedla i ditt hem. Hos oss finner du brickbord i flera olika utföranden och mönster. Vårt sortiment uppdateras ständigt – titta därför gärna in hos oss regelbundet för att ta del av ny och intressant formgivning.

Unika och praktiska brickbord

Våra särskilt utvalda formgivare är antingen nyetablerade eller redan kända på den nordiska marknaden. Deras design är unik och något som du inte kan finna ute i den vanliga handeln När du köper ett av dessa brickbord får du därför en unik möbel. Dessa brickbord är utmärkta att ge bort som present till nära och kära som vill ha en intressant inredningsdetalj, eller att köpa till dig själv. Brickbordet passar perfekt om du har små utrymmen hemma och behöver ett bord som enkelt kan ställas bort. Tack vare den tilltalande designen utgör de brickbord vi erbjuder en blickpunkt även när de är hopfällda. Du sparar plats samtidigt som du får möjlighet att visa upp dina designval.

Vissa av våra brickbord kommer i två olika storlekar. Där får den mindre får plats under den större. På så sätt kan man få ett satsbord som är praktiskt när man behöver lite extra utrymme på höjden utan att vilja ta upp mer yta.

Ett brickbord har flera olika funktioner. Om du inte vill använda det som ett avställningsbord i hallen eller serveringsbord i matrummet, låt det istället fungera som en del av inredningen. De brickbord du hittar hos oss på Nordic Design Collective är egna små konstverk och du kan ställa ljuslyktor, blomkrukor och andra dekorationer på dem, eller använda dem som soffbord. Möjligheterna är många!