småmöbler & hyllor

Här hittar du möbler av alla de slag, brickbord och skåp. De är tillverkade i olika trämaterial såsom björk eller plywood. Mönstrat, färgglatt, svartvitt eller träfärgat.

Småmöbler & hyllor

Småmöbler och hyllor hjälper dig att skapa en genomtänkt inredning och ett personligt hem. Hos Nordic Design Collective hittar du fint formgivna möbler och hyllor som gör skillnad. Kanske söker du ett mindre bord eller hållare och hyllor för böcker och tekniska prylar? Här hittar du snygga och smarta lösningar som både exponerar och förvarar. I vårt utbud finns möbler som kombinerar ett stilrent uttryck med hög funktionalitet och användbarhet, nordisk formgivning när den är som bäst helt enkelt!

Nordic Design Collective är en marknadsplats för nordisk design. När du handlar hos oss stöttar du lokalt hantverk och oberoende design. Vi är ständigt på jakt efter nya begåvade nordiska formgivare, hos oss är du säker på att hitta unika småmöbler och hyllor. De formgivare och designers som vi marknadsför producerar sina verk i liten skala. Här finner du föremål som inte finns ute i den storskaliga handeln. Våra formgivare arbetar i en rad material som björk, plywood, plexiglas och plåt. Deras design passar fint in i det stilmedvetna hemmet.

 

 

Exponera och förvara smart och snyggt

 

Riktigt bra design är skapad med hjärta och hjärna. I vårt utbud finner du smart och snygg förvaring. Oavsett om du vill gömma det som ska förvaras eller om det är vackra föremål som ska visas upp så har vi snyggt designade lösningar. Våra väggfasta småhyllor och bokhållare är ett snyggt sätt att exponera kokböcker, klassisk skönlitteratur och andra böcker som du gärna visar upp.

När du inreder ett rum hjälper de mindre möblerna och detaljerna till att skapa en helhet i inredningen. Ett snyggt soffbord, brickbord eller sidobord kan göra stor skillnad. När du möblerar ett större rum är det ett stilsäkert grepp att flytta inredningen från väggarna och skapa öar, dessa binder du ihop fint med småmöbler som ett sidobord och mattor. Ett mindre rum känns lätt överbelamrat, här kommer stilrena hyllor och mindre möbler som ett brickbord väl till pass. I vårt utbud hittar du produkter i olika färgskalor och uttryck som hjälper dig att understryka din personliga stil.

Låt dig inspireras av vårt stora utbud av nordisk design, här hittar du inredningsdetaljerna som har det där lilla extra och lyfter ditt hem till nya höjder.