mattor & plastmattor

Under kategori Mattor hittar du hallmattor, köksmattor och vardagsrumsmattor. Här finns vävda mattor av plast och handvävda av textil samt mattor med tryckt mönster. En färgklick för både hall och vardagsrum.

Plastmattor, lättskötta mattor för alla rum

Mattor är en textil som används i människors hem under en lång tid. Det är utmärkta som skydd mot ett kallt golv eller frusen mark. Att knyta mattor har varit en tradition i flera tusen år, och mattor har använts till mer än som golvprydnad. De kringvandrande beduinerna i Mellanöstern använder sig än idag av mattor när de sätter upp sina läger. De har dem som sittunderlag men även som en typ av vägg som skyddar mot sol och vind. I många hem används mattor som väggprydnader, inte bara för att de ser bra ut utan även för att isolera. Våra plastmattor är måhända inte riktigt lika gamla som de handknutna mattorna från Mellanöstern, men de är minst lika snygga och lyxiga. Dessutom har plastmattor fördelen att de är lättare att sköta och tvätta. Du kan ha snygga plastmattor i både köket och på balkongen utan problem. Eftersom de oftast är gjorda i PVC och är enkla att tvätta så passar de bra i dessa rum där hygienen är viktig. Dessutom ligger plastmattor i en helt annan priskategori jämfört med de höga priserna du hittar hos de handvävda mattorna, speciellt om de är stora. Kolla över vårt sortiment av plastmattor och hitta något för just ditt hem.

Snygga plastmattor passar alla stilar

I Nordic Design Collectives stora sortiment hittar du mängder av plastmattor som kan passa för just din inredning hemma. Förnya ditt hem med dessa lättskötta och tåliga mattor. Förutom mattor hittar du även unika produkter för inredning hos oss. Du hittar till exempel förvaringsboxar i ko-läder, mysiga kuddar med vackra motiv och mönster samt tapeter och annat till hemmet. Det som gör oss så unika är att du hittar både stora företag och designers blandat med mindre kända varumärken, allt från Norden. I vår kategori kök hittar du designade servis-set, skärbrädor och brickor. Du hittar vackra koppar, roliga burkar och även festliga handdukar. Alla våra produkter är perfekta för dig som vill ge ditt hem en personlig och unik känsla, med varor du inte hittar i de vanliga affärerna. Passa på att handla hem något redan idag, eller se till att du har en present redo i förtid. En snygg och unik inredningsdetalj är alltid uppskattad som present, speciellt om du tar dig tid och försöker hitta något som passar. Bli inspirerad av våra varor, du kanske till och med hittar en kreativ ådra i dig själv och skapar något nytt.