ljusstakar

Ljusstakar

Nordiska formgivare uppskattas världen över för sin stilfulla och rena design. Av förklarliga skäl söker nordbor ljuset och inreder ofta sina hem därefter, ljusstakar i olika utföranden har kommit att bli en stämningsfull och viktig detalj i den nordiska inredningsstilen. Det är lätt att förstå ljusstakens popularitet. Med en eller flera ljusstakar skapar du enkelt en fin och ombonad miljö. Med en vackert designad ljusstake ger du ditt hem en personlig touch samtidigt som du höjer hemmets mysfaktor betydligt.

Hos Nordic Design Collective hittar du vackra ljusstakar designade av spännande formgivare på frammarsch. Vi satsar på framtidens nordiska oberoende designers, här hittar du unika objekt som passar det personligt inredda hemmet. Våra ljusstakar är väldesignade med tanke och hjärta, de befinner sig långt bortom massproduktion och likformighet. Kanske söker du en större ljusstake som drar ögonen till sig, eller en stilrent utformad mindre variant att skapa mysig belysning med. De formgivare som Nordic Design Collective marknadsför skapar ljusstakar i moderna material som koppar, betong, porslin och plast. Vi är ständigt på jakt efter ny design, så ta gärna del av vårt utbud och håll dig uppdaterad om spännande nyheter.

 

 

Höj mysfaktorn i hela hemmet

 

Ljusstakar passar både inne och ute. De sprider stämning och värme i vardagsrum, sovrum, hall och badrum. Det är stämningsfullt att äta vid middagsbordet i ljusstakens fladdrande sken, såväl i köket som ute på altanen, terrassen eller balkongen. Tack vare personlig smak och inredningsstil kan en och samma ljusstake ge olika uttryck i två skilda miljöer. Ljusstakar är lätta att flytta runt och hjälper dig att skapa personliga rum och ett ombonat ljus. Att gruppera flera ljusstakar är ett stämningsfullt inredningsgrepp. Likaså kan en ensam ljusstake i koppar ge ett stilrent, klassiskt uttryck som följer den skandinaviska inredningstrenden. Möjligheterna är många, låt dig inspireras av vårt galleri och våra övriga produkter.

De flesta som är intresserade av design håller nog med om att man aldrig kan ha för många ljusstakar hemma. Det är en personlig och symbolisk gåva som passar studenten, bröllopsparet eller jubilaren. Ett designföremål blir ett fint och unikt minne att vårda länge. Oavsett om du söker en ljusstake som matchar det grafiskt stilrena eller en mer bohemiskt ombonad stil så hittar du en ljusstake att pryda ditt hem med hos oss.