lampor & lampskärmar

Här finns lampor och ljuskällor av alla de slag! En skärm eller en lampfot? Mönstrat, enfärgat eller svartvitt.

Lampor & lampskärmar

Belysning är den allra viktigaste komponenten för att skapa stämning, atmosfär och känsla i ett hem. Med en lampa förändrar du snabbt och enkelt ett rum. En fint designad lampa ger en riktig wow-effekt, den blir den eftertraktade pricken över i:et, som fulländar och knyter ihop inredningen. Hos Nordic Design Collective hittar du lampor och lampskärmar i fin design. Våra lampor är skapade med stor hantverksskicklighet och passion av nordiska formgivare. Här hittar du en unik lampa eller lampskärm som är skapad med omsorg, ett riktigt designobjekt att smycka hemmet med.

Nordic Design Collective är mer än en vanlig nätbutik, vi är en marknadsplats. Vi brinner för att stödja ny nordisk design. Hos oss hittar du lampor som inte finns ute bland de massproducerade varorna i handeln. Våra lampor och lampskärmar är vackra konstverk i sig, de är formgivna i material som trä, bambu, glas och aluminium. Här hittar du taklampor och bordslampor som ger ett stämningsfullt ljus eller bra arbetsbelysning. Låt dig inspireras hos oss när du söker en lampa till vardagsrummet, köket eller barnrummet, här hittar du lampor som passar i husets alla rum.

 

Belys hemmet med stil

När man belyser ett rum brukar experterna tala om hur viktigt det är att tänka på vikten av god allmänbelysning, arbetsbelysning och stämningsbelysning. Ett rum kan behöva upp till hela 10 ljuskällor, så lampor kan man inte få för många av. Hos Nordic Design Collective hittar du en lampa som passar din stil. Kanske söker du en lampa eller lampskärm som skapar ett fint stämningsljus bredvid sängen, på en fönsterbräda, hylla eller ett sidobord? Eller en lampa som ger ljus över köksbordet, sängen eller soffan? Här hittar du designlampor som belyser hemmet med stil.

Ta gärna en titt i vårt utbud och låt dig inspireras av våra produkter och miljöerna i vårt galleri. Oavsett om du söker en stilren lampa som smälter in fint i den skandinaviska inredningsstilen eller en lampskärm som sticker ut så kan du hitta din nya designfavorit hos oss. Du kan enkelt förändra uttrycket hemma med våra lampor, grafiskt, stilrent, vintage eller en färgglad lampa att bryta stilen med. En snygg designlampa ger oändliga möjligheter att skapa precis den känsla och den personliga inredning som du är ute efter.