kuddfodral

Fina kuddar ger varje säng, soffa eller fåtölj ett lyft! Här hittar du kuddar i alla dess slag, rektangulära och fyrkantiga, färggranna och svartvita, neutrala och mönstrade. De finns i flera olika material såsom bomull och sammet. En ny kudde förnyar ditt vardagsrum eller sovrum med små medel. Det är lätt att ändra en stil och bli mer romantisk, trendig eller kanske lite rockig!

Kuddfodral – Utbudet är större än någonsin

Kuddar har funnits i alla tider, men kanske inte haft samma härliga och uppskattade funktion som idag. Du hittar allt från de japanska geishornas vadderade träställningar till de mesopotamiska stenarna med halvmåneformade fördjupningar i den spännande kuddhistorien. Vilken tur att vi idag har helt underbart mjuka kuddar som fungerar både vid sömn och som prydnad och kan varieras i oändlighet med kuddfodral i olika färger och mönster. Vi på Nordic Design Collective har samlat ett härligt utbud av fodral för alla smaker. Passion för nordisk design och textilier kombineras i unika fodral hos Nordic Design Collective. Kuddfodral har en fantastisk förmåga att med små medel lyfta hela inredningsstilen i hemmet. Kuddarna kommer i alla möjliga former och färger; fyrkantiga, kuvertformade, rektangulära, färgstarka, mönstrade, enfärgade och neutrala. Utbudet av fodral till kuddar och betydelsen av en mer individuell stil har ökat. Nordic Design Collective har valt ett brett utbud som speglar den glädjefyllda nordiska designens individualitet framför massproduktion. Framtidens nordiska formgivare har bidragit med alster som ger ditt hem karaktär. Välj de fodral som du tycker passar just din unika stil och låt dem förhöja myskänslan i ditt hem. Det är bara fantasin som sätter gränser.

Pryd ditt hem med kuddfodral i olika färger och mönster

Att välja fodral till prydnadskuddar i hemmet är verkligen inte någon lätt match. Utbudet är helt oändligt när det gäller tryck, färger, strukturer, mönster och storlekar. Inspireras genom att titta igenom vårt utbud av fodral till kuddar och föreställ dig vilket alster som skulle kunna passa hemma hos dig. Du kan också se vår övriga inredning för att matcha dina nya kuddfodral med andra inredningsdetaljer i hemmet. Välj bland fodral i unik nordisk design som passar oavsett om du föredrar mönstrade eller enfärgade detaljer i soffan, stolarna eller fåtöljen. Ett hett tips är att också inkludera kuddar i ditt kök. Använd kuddar på köksbänken eller på ett par stolar för att ge lite färg och mjukhet till ett rum som annars lätt blir ganska avskalat när det gäller textilier. Ett kuddfodral är ett av de bästa och lättaste sätten att förändra ett rum. Du kan med fördel köpa många olika för att variera utifrån säsong eller humör.