Kuddar & prydnadskuddar

Here you will find cushions and poufs for your home. Whether you are looking for colourful eye-catching designs, or prefer something more solid and timeless, you will find it here. Cushions and poufs are essential for creating a cosy and tranquil environment, where your mind can feel at ease and your body relaxed.

Kuddar och prydnadskuddar

Kuddar har en förmåga att förmedla en hemtrevlig känsla som ingen annan inredningsdetalj kan. Soffan blir genast mer bekväm att sitta i när man kan luta sig mot en pösig kudde, fåtöljen känns mer välkomnande och sängen ger en känsla av lyx med en eller flera prydnadskuddar i olika storlekar. Kuddar kan med sin storlek, form eller motiv och färg ge den där extra personligheten till ett rum. Oavsett vilken känsla du vill förmedla för just ditt hem så har vi på Nordic Design Collective något som passar.

Våra kuddar gör skillnad för ditt rum, oavsett om det är sällskapsrummet, barnrummet eller sovrummet som ska inredas. Hos oss hittar du kuddar i alla möjliga former, kvadratiska såväl som rektangulära och ovala. Du hittar också kuddar med fina detaljer som knappar, sömmar och dekorationer samt grafiska mönster i en mängd färger så att du finner något som speglar din inredningsstil. Vi har även kuddar som passar perfekt som extra stöd, som höjer mysfaktorn eller som tilltalar det konstnärliga ögat. Välj att inreda stilrent med flera enfärgade kuddar och bryta av med någon med ett häftigt mönster eller unikt tryck; eller blanda kuddar med olika motiv och färger fritt för att skapa en ombonad känsla.

Kuddar i modern nordisk design

Våra textildesigners och formgivare är alla verksamma i Norden. De har alla sina egna uttryck som de ger utlopp för i val av mönster, färg och form. Det gör det enkelt för dig att visa din personlighet när du väljer inredningsdetaljer hos Nordic Design Collective. När du handlar hos oss får du trendiga och unika kuddar till sängen, fåtöljen eller soffan, skapade med passion och glädje. Du bidrar dessutom till att stötta lokala, begåvade entreprenörer. Vi gör det enkelt för dig att handla från flera olika designers på samma gång.

Våra kuddar och prydnadskuddar kommer garanterat att sätta en personlig prägel på ditt hem oavsett om du tilltalas av grafiska mönster i smakfulla färger och nyanser eller motiv som andas 50-tal. När du hittar något du gillar, titta gärna på designerns övriga utbud samt på de rekommendationer vi tagit fram. Du kan på så sätt hitta många vackra matchande inredningsdetaljer, från brickbord till posters.