Krokar & hängare

I många sovrum, hallar och kök behöver vi krokar att hänga upp våra kläder, ytterkläder eller kanske handdukar på. Här har vi samlat alla krokar och hängare som vi säljer. Det finns krokar av flera material såsom metall och porslin.

Krokar & hängare

Krokar och hängare är de små detaljerna som gör stor skillnad. Förutom att skapa ordning och reda kan de förändra uttrycket i ett rum. Användningsområdet för krokar och hängare är många: i hall, sovrum, kök, badrum och barnrum håller de ordning och reda på kläder och handdukar. Vackra och personliga krokar är ett enkelt och smidigt sätt att sätta en personlig touch på inredningen i ett hem.

Nordic Design Collective ger begåvade nordiska designers och formgivare en chans att nå ut till fler. Vi anser att god design förtjänar uppmärksamhet och strävar efter att den ska få större spridning. Här samlar vi krokar och hängare formgivna med ett personligt uttryck av nordiska designers med känsla och passion för sitt hantverk. Nordic Design Collective vill underlätta för dig som kund att hitta ny spännande design och varumärken med en personlig prägel. I vårt utbud finner du såväl krokar i lekfull och stilren design som snygga och användbara hängare. Om du gillar prisvärd och personlig design finner du inspiration i vårt utbud.

 

 

Stilrena produkter med en idé bakom

Bakom varje produkt som vi marknadsför finns en berättelse, en idé och ett gediget hantverk. Här hittar du fina krokar och hängare i material som plåt och trä. Våra krokar och hängare har många användningsområden och passar i hemmets alla rum. De är inredningsdetaljer som kombinerar stil med funktion.

En krok i snygg design kan förändra uttrycket helt i en hall eller ett sovrum. En helt vanlig vägg får ett rejält lyft med en eller flera snygga krokar på rad. Kläder, väskor och accessoarer kommer i blickfånget på ett stilrent och harmoniskt sätt. Även det övriga hemmet kan smyckas med våra krokar. En krok i lekfull design skapar ordning i barnrummet, några snygga krokar bredvid diskbänken gör kökshanddukarna lättåtkomliga och väldesignade krokar ger badrummet en mer personlig stil. Med våra hängare låter du dina prints och posters komma till sin fulla rätt. Med sitt fina uttryck passar de perfekt in i den skandinaviska inredningsstilen och hjälper dig att understryka din personliga stil. Vi uppdaterar ofta vårt utbud med nya spännande produkter, kika in hos oss, låt dig inspireras och hitta de unika detaljerna som fulländar ditt hem.