kakelplattor

Det finns inga produkter som matchar ditt val.

Kakelplattor

Hos Nordic Design Collective finner du ett fint urval av kakelplattor att inreda ditt hem med. Kakelplattor syns flitigt i inredningsmagasin och är ett självklart val hos inrednings- och designintresserade som vill sätta en personlig prägel på hemmet. De passar fint i hall, badrum och kök, men även i andra delar av ditt boende där du vill sätta en alldeles egen touch. Förutom att det är vackert att vila ögonen på är kakel ett hållbart material som är lätt att torka av och rengöra

Nordic Design Collective vill ta tillvara på lokalt hantverkskunnande och design. Vi samarbetar med spännande och duktiga nordiska formgivare som tillverkar kakel för väggar och golv. Varje kakelplatta är ett konstverk i sig som går utmärkt att använda som ett underlägg eller en vacker prydnad. Prova att lägga flera kakelplattor bredvid varandra på ett sidobord eller låt en fin handgjord solitär platta fungera som ett fat under en vas, möjligheterna att inreda med kakelplattor är många!

 

 

Skandinaviskt stilrent, härligt retro och färgglada mönster

 

För den som söker det skandinaviskt strama är plattor i dovare, lugna färger ett säkert val. Stilrena mönster ger ett harmoniskt intryck. Perfekt att vila ögonen på när det är dags för en avkopplande stund som ett härligt bad. Ett annat stilsäkert grepp är att låta kakelplattorna agera fondvägg, då kan även den mer försiktige ta ut svängarna när det gäller mönster och färger. Om du gillar retro-trender så är kakelplattor en bra och snygg genväg till den rätta vintage-känslan. Geometriska, lekfulla mönster och grafiska kakelplattor agerar som en stilfull bas till ett vintage-inrett hem. För den som är galen i mönster, färg och form så är möjligheterna oändliga. Varför inte kombinera kakel från olika kollektioner för ett snyggt och originellt resultat?

Det kan vara värt att tänka på att när det gäller kakel så lönar det sig att inreda med plattor av god kvalitet. Förutom hållbarhet och design så ger kakelplattor av bra kvalitet finare fogar och ett jämnt resultat vid sättning. Låt dig inspireras av trender och galleriet här hos Nordic Design Collective för att hitta din personliga stil.