förvaring

In this category we have a large variety of storage solutions to suit many different styles. Whether you are looking for small and compact options, or larger styles that can hold your wardrobe, you will find beautiful designs that have been handcrafted by one of our Scandinavian designers. Whichever storage option you choose; you are sure to be satisfied.

Förvaring

Här finner du förvaring som hjälper dig att få ordning och harmoni hemma. Förvaringskorgar och boxar som smyckar ditt hem och gör det lätt hålla de små sakerna på rätt plats. Våra förvaringslösningar är framtagna i naturnära material som passar fint in i det skandinaviskt inredda hemmet, såväl som lekfull grafisk design i färger som ger ett glatt tillskott till inredningen. Det är konstverk som är fina var för sig eller tillsammans med andra designföremål som små installationer.

Våra produkter passar fint in hemma hos den stilmedvetne som gillar unika och väldesignade objekt. De förvaringslösningar du hittar hos oss är designade i fin nordisk design i material av hög kvalitet som läder, filt och papp. Vi stöttar lokala formgivare som producerar sina verk i liten skala. Hos oss hittar du såväl unika objekt till ditt eget hem som uppskattade presenter. En box eller förvaringskorg i vacker design är en omtyckt present att ge bort, som den är eller fylld med något som mottagaren blir glad av.

 

Snyggt i hemmets alla vrår

 

 

Hos oss hittar du askar, boxar och förvaringskorgar som kombinerar snygg nordisk design med användbarhet. Dekorativa förvaringslösningar behövs till hemmets samtliga rum. Hallen, kontoret och badrummet är alla rum som är i akut behov av bra förvaring. I entrén passar det bra med en uppsamlingsplats för reflexer, nycklar, mynt, mobilladdare och annat småplock. Kontoret är i behov av fin förvaring till gem, suddgummin och pennor och i badrummet kommer korgar som rymmer bomullstussar, skönhetsprodukter eller smycken väl till pass.

I de rum vi vistas mest i under vår vakna tid är det härligt att vila ögonen på fin design. Köket vinner på vacker förvaring av bröd och frukt. I vardagsrummet lyfter helhetsintrycket med dekorativ förvaring som matchar övrig inredning eller skapar en spännande stilbrytning. Med snygga askar och korgar skapar du lugn och harmoni i de rum du hämtar energi i under nattimmarna. Smarta förvaringslösningar håller småplocket under kontroll i sovrummet. Det rum som det plockas undan i oftast, barnrummet, blir mer lättstädat när leksakerna får sina egna lådor.

Förvaring kan man helt enkelt inte få för mycket av, titta igenom vårt utbud och hitta produkter som kombinerar modern form, färg och funktion.