filtar & plädar

Filtar & plädar

En filt eller pläd skapar ett ombonat intryck i ditt hem. Den fungerar som en fin inredningsdetalj när den pryder en soffa eller en säng. Det är också en funktionell och praktiskt produkt med många användningsområden för dagligt bruk. En filt värmer frusna ben på terrassen eller balkongen under kyliga kvällar, en vacker pläd är fin och värmande som ett överkast och få saker är väl så mysiga som att krypa ned i soffan under en gosig filt med en kopp te och en god bok?

De filtar och plädar du hittar hos Nordic Design Collective är skapade av oberoende textilkonstnärer och formgivare. De är alla baserade i Norden och designar unika hantverk med fingertoppskänsla för mönster, material, textur och färg. Det är formgivare som vi valt ut för deras passion, entreprenörskap och utmärkta design. Formgivare som skapar filtar och plädar i fina material som ull och alpacka att pryda hemmet med och njuta länge av. Oavsett om du söker ett stilrent, lekfullt eller ombonat uttryck kan du hitta inspiration till ditt hem i de produkter som vi valt ut.

 

 

Dekorativa filtar och plädar som lyfter stilen

En dekorativ pläd gör sig fint till den skandinaviskt ljusa och luftiga inredningsstilen, med mjuka färger och naturnära material. En pläd i dova färger accentuerar den skandinaviska känslan, en filt i starkare färger ger en personlig touch och attityd. Oavsett vilken stil du omfamnar om du brinner för snygg, genomtänkt design kan du hitta din nya inredningsfavorit hos oss. Titta igenom vårt galleri och urval av produkter, vårt utbud uppdateras ofta så du kan ständigt hitta ny inspiration och nya spännande infallsvinklar till ditt hem.

En filt eller pläd är även den perfekta presenten till en som redan har allt. Det är en uppskattad personlig gåva. En pläd som skapats med ett stort hantverkskunnande och ett konstnärligt öga pryder sin plats i den designintresserades hem. En högkvalitativ pläd är ett fint minne som passar perfekt vid livets stora händelser och evenemang, som inflyttningspresent, födelsedagspresent eller till det nygifta brudparet. Oavsett om du söker en filt att lyfta stilen i det egna hemmet med eller en fin present så kan du hitta den hos oss.