doftljus

This category will help you find the best and most naturally scented candles to be found anywhere. Made with a hint of fragrance, these scented candles are hand-poured in handcrafted glass and containers that add to their glow and glamour. Let our scented candles help you add to the design of your living room or bedroom. Check out the latest products from Nordic Design Collective.

Doftljus

Doftljus skapar hemtrevnad och en personlig atmosfär, de påverkar stämningen i ditt hem. En personlig doft berättar vem som bor hemma hos dig och understryker känslan du vill förmedla med din inredning. Hos oss hittar du vackert designade doftljus att pryda ditt hem med. Vårt sortiment låter dig anpassa dofter efter årstid och sinnesstämning. Kanske söker du en fräsch och ren doft till sovrummet eller en stämningsfull doft till vardagsrummet. De doftljus du hittar här är tillverkade av noga utvalda nordiska entreprenörer som satsar på kvalitet och design. Doftljusen är tillverkade av naturliga råvaror som mineralvax och rapsvax, och har vekar av hög kvalitet i bomull eller trä.

Dofter som påminner om hav, skog, blomsterängar och vinterlandskap gör det härligt att komma hem. Doftljus väcker minnen till liv och skapar känslor av välbehag. På våra nordliga breddgrader stillar de vinterhalvårets längtan efter ljus och skapar en mysig stämning under ljumma sommarkvällar. I vårt stilrena utbud hittar du såväl dofter som inspirerats av den vilda och vackra nordiska naturen som andra mer exotiska influenser som resulterat i dofter kryddade med spännande toppnoter.

 

 

Inred med doftljus

Låt doftljusen bli en del av inredningen. Med härliga dofter skapar du atmosfär i vardagsrum, sovrum, kök och hall. Att tända ett fint doftljus i badrummet och krypa ner i badkaret efter en lång dag är riktig vardagslyx. Det kan vara fint att hålla en röd tråd när du inreder med dofter, att låta närliggande rum dofta av liknande dofter eller låta ett våningsplan dofta av samma doft.

Lyssna på din magkänsla när du väljer doft, vad som doftar extra gott för just dig är naturligtvis en fråga om personliga preferenser. Kanske känner du för en doft med lugnande verkan i sovrummet och badrummet, en uppfriskande doft i vardagsrummet och en doft med kryddiga toppnoter i köket. Vilken sinnesstämning en doft försätter oss i varierar från person till person. Oavsett vilken doft du än föredrar så lönar det sig satsa på ett doftljus av god kvalitet. Ett kvalitetsljus har längre brinntid och behaglig doft som sprider sig på ett bättre sätt. Dessutom är de tillverkade i bra material och är fria från gifter. Då våra doftljus är förpackade i stilrena förpackningar och behållare i vacker design är de en perfekt gå-bort-present.