dekoration

Let this category from Nordic Design Collective be your guide and inspiration for revamping the look and overall theme of your home. With different kinds of home decorations, from paper garlands to a porcelain jewellery dish, renovating and upgrading your home is made easier and more fun, with products in classic Scandinavian designs. Browse our latest collections, and a refreshing new home is within your reach.

Dekoration

Genom dekoration av ditt hem kan du ge det en personlig touch och visa att du har känsla för vad som är snyggt och unikt. Vi hjälper dig att ge ditt hem en skön och estetiskt tilltalande atmosfär för dig och andra att trivas i. Tänk på att det ofta är de små detaljerna som gör det!

De perfekta gåvorna

Är det dags för bröllop eller är det kanske födelsedags- eller juletider? Behöver du något speciellt och trendigt som du tror att din väninna eller svärdotter kommer att älska? Eller vill du bara skämma bort ditt eget hem med det lilla extra? På Nordic Design Collective hittar du bra presenter och heminredning inom t.ex. kategorin dekoration. Ett exempel är våra mobiler som inte bara har en tilltalande färg och form utan även ger liv åt ett rum genom att de rör sig, av vindrag från t.ex. människor som passerar förbi. En mobil innebär en subtil men märkbar förändring av känsla i ett rum. Vår dekorationsdesign har tagits fram av lovande formgivare med passion för vad de gör. Behöver du en fin fönsterdekoration eller vill du fylla ett tomrum på en vägg, t.ex. i barnens rum? Här hittar du vad du letar efter - alla hem behöver dekorationer för att inte kännas kalla och sterila.

Ditt hem är din borg

Vi på Nordic Design Collective ger dig mycket att välja på inom design och dekoration. Tänk på att det inte bara är du som ser ut genom dina fönster, andra ser även in i ditt hem genom dem. Vilket intryck vill du att förbipasserande ska få av ditt hus eller din lägenhet? Det kan du påverka med små medel genom att hänga upp en enkel girlang och ställa några doftljus på fönsterbrädet. Levande ljus passar även bra om du letar efter dekoration till badrum. De skapar en varm och romantisk atmosfär som gör det extra njutbart att tappa upp ett hett bad. Om du sedan vill njuta av en kopp te i bara morgonrock ska du veta att dekoration i fönster bidrar till insynsskyddet och gör ditt hem mer privat. Dekorationer handlar alltså inte bara om det estetiska utan de kan också förändra hur och hur ofta vi väljer att använda våra rum.

Tryggt och säkert

Här på Nordic Design Collective hittar du snygg och trendig dekoration till hemmet producerad av kunniga och intressanta formgivare. Hos oss får du även fri frakt vid köp på mer än 400 kronor. Satsa på att köpa heminredning från de bästa formgivarna och betala på ett tryggt och säkert sätt.