badrum

This category features designs that are sure to delight. We offer a variety of bathroom features that will give your space the personal style that it deserves. If you are looking to create a fun mood with wonderful works of art, you have come to the right place, as our offerings provide plenty of unique Nordic designs for your bathroom. Lighten up and have some fun with these lively additions.

Badrum

Hos Nordic Design Collective hittar du snyggt designad och unik inredning till ditt badrum. Att inreda badrummet personligt har blivit allt viktigare, det har gått från att ha en rent praktisk funktion till att bli ett rum att trivas i. Badrummet är det första rum vi går in i på morgonen och det sista vi besöker innan läggdags. Ett badrum där du är nöjd med design och accessoarer och som känns harmoniskt är det lätt att hämta energi i och tycka om. Det är ofta hemmets allra minsta rum, och att dekorera och planera för att få det både praktiskt och trivsamt är ett nöje som lönar sig. Tack vare badrummets lilla storlek går det snabbt att sätta en personlig prägel på det. Här kan du ta ut svängarna och låta fantasin flöda.

Om du, liksom vi på Nordic Design Collective, gillar spännande ny nordisk design så har du kommit rätt. Vi stöttar lokalt hantverk och kunnande. Här hittar du produkter av oberoende spännande formgivare från de nordiska länderna. Formgivare som skapar produkter med hjärta och passion. Hos oss finner du designföremål till ditt badrum med en bakomliggande tanke och idé, föremål som har en historia att berätta.

 

 

Designen som gör det lilla extra

 

Med dagens utbud av vacker nordisk design är möjligheterna att skapa ett personligt badrum nästintill oändliga. Oavsett om det är ett grafiskt, naturnära eller sobert elegant uttryck du letar efter så har Nordic Design Collective designobjekten som lyfter ditt hem. Ett handgjord betonghandfat ger en lyxig känsla och drar blickarna till sig. Tack vare möjligheten att själv välja färg är det lätt att få till det utryck passar just ditt badrum och din stil.

Att förändra uttrycket i ett badrum går snabbt med rätt inredningsdetaljer. Det är ofta detaljerna som gör det lilla extra och låter dig sätta din personliga prägel på ett rum. Att sätta upp ett vackert duschdraperi gör mycket för helhetsintrycket. Att satsa på snygg förvaring, stilrena hängare eller en fin print att ha på väggen är andra enkla medel att föra in modern design i hemmets minsta rum.

Ta en titt på Nordic Design Collectives utbud och låt dig inspireras. Här hittar du nya idéer och uppslag för att skapa det badrum du drömmer om!